DIY – Corsage maken van een tissue

Posted on 1 min. leestijd

Zoals ik in dit artikel al vertelde horen bij een gala bepaalde etiquetteregels. En een van die regels is dat de dames voor de corsage moeten zorgen in plaats van de heren in een schrikkeljaar. Natuurlijk kwam ik hier pas op de avond zelf achter en had ik geen tijd meer om een corsage bij een bloemist te kopen. Ook lag er buiten louter sneeuw en ijs dus een bloemetje in een plantsoen plukken behoorde ook niet tot de mogelijkheden.
Gelukkig had ik genoeg in huis om last-minute een klassieke corsage in elkaar te draaien. Wil je weten hoe ik dit deed? Of heb je zelf een corsage nodig? Kijk het filmpje. Crisis averted. You’re welcome.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Christine
  1 oktober, 2013

  Met grote servetten heb ik hier mega-anjers voor decoratie in mijn interieur van gemaakt.. Een erg gaaf gezicht ;) Mijn oplossing omdat ik geen paperclips in huis had? Gebruik een boterhamzakclipje (en ik kwam erachter dat als je het witte plasticomhulsel wegknipt het makkelijker eromheen te vouwen is ;)).. En nog goedkoper! Ik moest wel lachen om je credo dat een kraaltje erin alleen maar bij een héél speciale date kan!! Bedankt in ieder geval voor deze geweldige tutorial!

  • Sabine
   1 oktober, 2013

   Haha bedankt voor je leuke reactie Christine! En wat een inventieve oplossing met die boterhamzakclipjes!