Giveaway/Winactie: Een echte kringloopketting!

Posted on 2 min. leestijd

De winnaars van deze winactie zijn inmiddels gecontacteerd.

Zoals jullie hier afgelopen woensdag hebben kunnen lezen zijn kringloopwinkels een trending topic! Het is dus erg hip om iets tweedehands te dragen. Omdat ik jullie hier natuurlijk graag in wil steunen kan je bij TrashFashion een echte kringloopketting winnen!

 

Ketting #1 is een goudkleurige ketting met een barnsteen(achtige) hanger. Ketting #2 is een wat langere ketting met negen losse snoeren met kleine doorzichtige kraaltjes. Beide kettingen komen van de sieradenafdeling van De Kringloper in Naarden.

Wat moet je doen om een van deze twee kettingen te winnen? 
Om een van deze twee kettingen te winnen doe je het volgende:
– Laat voor 17 juni een comment achter waarin je vertelt wat je beste/leukste/mooiste tweedehands aankoop ooit is. Waar heb je het gekocht? Een kringloopwinkel? De rommelmarkt? Marktplaats? En waarom ben je zo blij met die aankoop?
– Zeg in de comment welke van de twee kettingen je het liefst zou willen winnen.
Dat is alles! Makkelijk toch?
Ik vind het ook heel leuk als jullie me volgen met Bloglovin’ en op facebook (zodra ik 30 likes heb kan ik statistieken bijhouden, jeej! :D Ik ben gek op statistieken), maar voel je niet verplicht.

Hier nog twee foto’s waarop ik de kettingen zelf draag, zodat je kan zien hoe lang ze zijn:

Ketting #1
Ketting #2

Per ketting zal de volgende procedure om de winnaar te kiezen gelden, waarbij x staat voor het aantal deelnemers aan de winactie:
– x = 0, ik houd de ketting lekker zelf.
– x =1, de enthousiaste deelnemer krijgt de ketting van zijn/haar keuze!
– 2 < x < 3, ik kies de winnaar door een lootje te trekken.
– x > 4, ik kies de drie leukste inzendingen en kies daarvan de winnaar door een lootje te trekken.

Ik hoop dat jullie meedoen! Ik hoor graag succesverhalen over tweedehands aankopen.
Meedoen kan tot en met 17 juni!

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 Comments
 • MissEvie.nl
  2 juni, 2012

  Wat super lief dat je een winactie organiseert! Het is helaas niet helemaal mijn smaak en ik draag eigenlijk ook nooit kettingen dus ik gun het een andere dame :-) succes!!

  • Sabine
   2 juni, 2012

   Ah dankjewel :) En smaken verschillen nou eenmaal ;)

 • Marjorie
  2 juni, 2012

  Wat leuk dat je dit doet zeg! De tweede foto is trouwens super mooi. Vooral dat haar waar de zon op schijnt. Ik zou graag mee willen doen. Je op Bloglovin’ volgen deed ik trouwens al, hihi. Mijn beste en leukste tweedehands aankopen ooit is een broche met de letter M. Niet voor mij, maar voor m’n beste vriend. Ik heb die broche in Amerika gekocht omdat ik daar voor een half jaartje heb gewoond en in het centrum hadden ze een super leuk vintage winkeltje met super gave accessoires etc. De ketting die ik graag zou willen is de 1e, hihi. Succes iedereen <3

  • Sabine
   2 juni, 2012

   Dankjewel!
   Wat leuk dat je meedoet! En helemaal leuk om te horen dat je me volgt op Bloglovin’! Dat vind ik echt een hele eer :).
   Heel leuk van die broche! Wat gaaf dat je een half jaar in Amerika hebt gewoond! Ik vind het ook altijd leuk als mensen iets voor me meenemen uit een ander land. :)

 • Flo
  2 juni, 2012

  Ik vind de tweede moooi! Maar ik doe helaas niet mee. Wel superleuk dat je een giveaway organiseert! xxx

 • Josee van den Berg
  3 juni, 2012

  Mijn beste aankoop zijn twee banken van bankfabriek de Gelderlander van kringloopwinkel te Eemnes, nu ca 6 jaar geleden. In ons – niet zo grote- huis paste de Klippan bank van Ikea heel goed, we hadden er twee van staan in een hoek maar ik vond de zitkwaliteit van de Klippan na enige jaren wat matig worden. Ik was dus al een tijdje op zoek naar een alternatief. Ik zag de bank, naar ontwerp van Jan des Bouvries staan en dacht meteen dat is em. Maar wat heb ik nou aan een bank, ik moet er twee hebben. Ik keek wat verder en geloof het of niet, er stond er nog een. De bekelding was okergeel, best mooi maar niet passend in mijn interieur. Maar de hoezen van de Klippan van Ikea passen erop dus voila. Voor de vanken moest ik 75 Euro per stuk betalen. Dat was bijna het dubbele van wat ze normaal voor banken vroegen maar van deze zagen ze bij de Kriungloopwinkel zelf ook dat ze van zeer goede kwaliteit waren.

  Ik wil graag meedingen voor ketting twee.

  Josee
  PS. Ik kan iedereen aanraden: heb je niet zó’n grote kamer zorg dan dat alle rugleuningen laag blijven. Dan kijk je erover heen en hou je een ruimtelijk effect. Daarom is de Klippan ook zo’n gewilde bank.

  • Sabine
   3 juni, 2012

   Leuk dat je meedoet! En bedankt voor je leuke uitgebreide reactie! Wat een succes-story zeg! Jan des Bouvrie banken met Klippan hoezen eromheen. Dat is nog eens inventief! :) Helemaal top!

 • Josee van den Berg
  3 juni, 2012

  Trouwens, met welke camera is foto twee gemaakt en wie is de fotograaf?

  • Sabine
   3 juni, 2012

   Met de enige echte Canon EOS 350 D! En de fotograaf was de enige echte Jacob ;)

 • Song- Thanh
  3 juni, 2012

  Leuke give away, maar de kettingen zijn niet echt mijn stijl. Succes met je give away! :)

 • Vintage Rose
  5 juni, 2012

  Wat leuk dat je een winactie houdt. Ik vind vooral ketting nummer 2 erg mooi!
  Je hebt zelfs de procedure om een winnaar te kiezen een beetje wiskundig gehouden! :-)

  Ondertussen kan ik een boek schrijven over al mijn geweldige tweedehands aankopen.

  Maar mijn beste aankoop via een kringloopwinkel is denk ik een kookboek van Sophia Loren. Naar dat boek was ik al heel erg lang op zoek. En na jaren speuren heb ik het dan toch gevonden. Weliswaar voor 15 euro, maar de cataloguswaarde is zo’n 70 euro. Niet dat ik het ooit van plan ben weg te doen. Het is echt een collector’s item. Er had ooit iemand tegen me gezegd dat het onmogelijk te vinden zou zijn… Nou, dat is voor mij alleen een extra uitdaging. Waarschijnlijk ben ik er daarom nog gelukkiger mee!

  En twee banken van Gelderland, die zou ik ook wel tegen willen komen!

  • Sabine
   9 juni, 2012

   Dankjewel! En wat leuk dat je meedoet!
   En wat een goed verhaal! Ik vind het altijd zo gaaf als je ergens al een lange tijd naar op zoek bent en het dan opeens bij de kringloop vindt! Jackpot! En dat terwijl het zo’n bijzonder boek is! Trouwens, ik vond je reactie bij het vorige artikeltje ook heel bijzonder! Een rok van Lanvin! Ik kan me voorstellen dat het moeilijk was om hem te verkopen, maar met zo’n ongelofelijk winstmarge… dat is een applausje waard! Heel leuk!

 • Laura
  5 juni, 2012

  Leuke winactie!

 • Laura
  9 juni, 2012

  Om heel eerlijk te zijn ben ik nog niet zo een kringloop.
  Maar dat komt meer om het feit dat ik het pas net ontdekt heb.
  Maar twee weken geelden durfde ik het dus voor het eerst aan, ik stapte op mijn fiets en fietste richting Kringloop Parkwijk. Ik wist dus echt niet was ik moest verwachten en met trillende handen stapte ik binnen. Het was heel normaal druk, denk aan de albert heijn vlak voor sluitingstijd druk. Ik keek om mij heen en wilde een heel grappig zonnebrilletje kopen. Waarom weet ik eigenlijk niet, maar ik vond m wel grappig en hij zat goed en hij was niet te groot (voor iemand met een klein hoofd is dat echt een dilemma) maar ik snapte niet hoe duur die was dus ik de hele tijd rondlopen totdat ik het lef had om daadwerkelijk echt te kopen. Helaas is ie nu kapot maar ik vond het echt een leuk grappig ding.

  • Sabine
   9 juni, 2012

   Wat leuk dat je het kringlopen aan het ontdekken bent! Haha “Albert Heijn voor sluitingstijd druk” wat een mooie vergelijking :). Ik vind Parkwijk ook echt een topwinkel! Jammer dat je bril kapot is gegaan, maar toch leuk dat je er plezier van hebt gehad!

 • Vintage Rose
  26 juni, 2012

  Jeeeej!! Ik heb ketting nr. twee gewonnen. Heel erg leuk, dank je wel! :-)