Wishing on a star…

Posted on 3 min. leestijd

Ik beschouw mezelf over het algemeen als een relatief nuchter persoon. Maar waar ik me wel vaak schuldig aan maak is het doen van een wens.
De lantaarnpalen springen aan? Ik doe een wens. Ik zie de poolster? Ik doe een wens. Ik heb zelfs een aparte wensprocedure bij het eten van mandarijntjes. Als een mandarijntje uit tien partjes bestaat, dan doe ik een onzelfzuchtige wens. Zo’n onzelfzuchtige wens kan variëren van: ‘Ik wens dat alle dakloze kinderen in de wereld vanavond te eten hebben’ via ‘Ik wens dat er een eenzame oude man ergens op de wereld vandaag met iemand ontzettend de slappe lach krijgt’ tot ‘Ik wens dat deze specifieke persoon weer beter wordt’. Die wens herhaal ik dan, in m’n hoofd, bij elk partje dat ik eet. Als een mandarijn uit elf partjes bestaat doe ik hetzelfde, maar dan met een zelfzuchtige wens. (Zo ben ik dan ook wel weer.)
Terwijl ik dit zo nalees vind ik mezelf eigenlijk alles behalve een nuchter persoon…

Ik voelde me dan ook direct aangesproken toen ik onlangs een winactie zag op een van de blogs die ik zelf volg: My Dutch Fashion Style. Je kon er een May all your dreams come true armband winnen. Als je deze armband omknoopt moet je een wens doen. Als de armband dan zo versleten is dat hij afvalt, dan komt je wens uit! Dat klink mij als muziek in de oren. Ik bedoel hee, als een mandarijn het kan, dan kan deze armband het ook! Afijn, ik deed mee en ik won!

Lees verder om te zien hoe ik hem draag en wat ik gewenst heb bij het omdoen!

Niet lang nadat ik op de hoogte gesteld werd van mijn overwinning ontving ik een envelop met deze inhoud:

Natuurlijk draag ik hem nu elke dag, totdat hij afgesleten is, dus hij zal met veel kleding gedragen worden. Maar deze outfit heb ik er speciaal omheen bedacht.

Het shirtje met de pailletjes kreeg ik van m’n moeder die hem bij het Leger des Heils in Den Helder kocht. Ze kocht er een hele vuilniszak vol kleding en schoenen voor slecht €0,50! Ze hadden opruiming. Nou, dat is niet duur! Normaal houd ik niet zo van kleding met tekst erop, maar omdat ik dit shirt zo toepasselijk vond wilde ik hem toch wel graag hebben.

Vanwege het paars in het shirt heb ik ook de paarse rok en m’n paarse schoenen erbij aangetrokken die je ook al hier kon zien. De rok kostte €3,50 bij Kringloopcentrum Amersfoort en de schoenen komen voor €15,00 van Marktplaats. Vanwege het sterretjesthema wilde ik de outfit ‘stralend’ maken door hem een beetje ‘bling’ te maken. Dit deed ik door de zwarte riem met de blingy gesp toe te voegen. Deze heeft mijn vader ooit voor mij uitgekozen bij kringloopcentrum Baarn voor €3,50. Het paarse armbandje heb ik ooit gekregen.

Dat was m’n outfit, ik hoop dat jullie hem leuk vinden! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Doe jij wel eens een wens?

Oh, je wilde nog weten wat ik gewenst heb?
Helaas… Je dacht toch niet dat ik dat echt ging zeggen hè? Dan komt ‘ie niet uit! Dat geloof ik dan ook weer. ;)

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 Comments
 • EDGYMIX-TRAVEL FOR FASHION
  9 augustus, 2012

  love the purple…you look cute as always:)

  • Sabine
   12 augustus, 2012

   Thanks! :D Purple is my favourite colour in clothing :)

 • Tessa
  9 augustus, 2012

  Haha dat klinkt niet heel erg nuchter. Leuk dat je daar stiekem in kan geloven, ik wens eigenlijk nooit iets. Heb wel dromen, maar wensen niet.

  • Sabine
   12 augustus, 2012

   :P Ja ik verbaasde mezelf er eigenlijk over dat ik eerst dacht dat ik dit normaal vond, toen ik het nalas begon ik een beetje aan mezelf te twijfelen..
   Mooi dat je zegt dat je wel dromen hebt maar geen wensen, dat vind ik een mooie instelling! Een droom zie ik eigenlijk als een wens waar je zelf voor wilt werken en waarvan je niet zomaar verwacht dat het uitkomt.

 • Joyce
  9 augustus, 2012

  Leuke outfit met dat paarse! :)

  • Sabine
   12 augustus, 2012

   Dank je!

 • Bertine
  12 augustus, 2012

  Wat een leuk idee met dat armbandje! Ik denk dat het wel heel lang gaat duren voordat het afgesleten is.. wel jaren!! Dat shirt pas er echt goed bij haha!

  • Sabine
   12 augustus, 2012

   Dankjewel! Haha daar zou je best wel eens gelijk in kunnen hebben! Dan moet ik er maar voor proberen te zorgen dat m’n wens sowieso uitkomt, misschien al eerder ;)

 • Evey | Style Spy
  12 augustus, 2012

  Wat een grappige “habit”. Die armbandjes klinken erg leuk, ook wel wat voor mij haha ik mag ook graag wensen (vooral obsessief bij vallende sterren!)

  • Sabine
   13 augustus, 2012

   Jaa! Vallende sterren! :D

 • christian
  13 augustus, 2012

  Super leuk artiekel!
  xo

  christian

  • Sabine
   13 augustus, 2012

   Thx Christian! Ik ben heel blij met het armbandje! :D

 • Bodil
  13 augustus, 2012

  Echt een super leuk artikel en ik hoop dat je wens uit komt :)

  Liefs Bo,
  PurePreciousPerfection.blogspot.com

  • Sabine
   13 augustus, 2012

   Ah dankjewel! Wat lief :)

 • Michelle
  14 augustus, 2012

  Wat een mooie outfit! Zo leuk dat alles van de kringloop komt. Ik kom er ook regelmatig, maar dan vooral om boeken te kopen. Vind kleding nog een brug te ver. Vooral omdat ik geen idee heb waar ik moet beginnen met zoeken. Heb je nog tips daarvoor?

  • Sabine
   15 augustus, 2012

   Wat een leuke vraag! Ik zal hier binnenkort een apart artikeltje aan wijden, want het is denk ik wel iets waar veel mensen wat aan kunnen hebben. Als ‘ie online staat zal ik je mailen! En in de tussentijd, in het kort: Bekijk heel veel kledingstukken, het is niet zo gemakkelijk als bij ‘gewone’ winkels om vanaf een afstand te zien wat je leuk vindt en wat niet. Pas veel. En vooral: laat je niet uit het veld slaan als je niet meteen de eerste keer iets van je gading vindt. Soms moet je geluk hebben. Ik loop ook wel eens met lege handen een winkel uit. Succes!