Tag: 10 t/m 1…

Posted on 4 min. leestijd

Van de week werd ik door Joyce van BeautyChef.nl getagd om de 10 t/m 1 tag te doen! Wat een eer! Ik vind het zelf altijd erg leuk om ook wat persoonlijke dingen van de persoon achter de blog te lezen, dus dit leek me weer een geschikt moment. Vandaag dus geen stukje over kringlopen, maar een kijkje in het leven van een kringloper.
De tag werkt als volgt: Bij opdracht 1 moet ik 10 antwoorden geven, bij opdracht 2 moet ik 9 antwoorden geven, tot ik uiteindelijk bij opdracht 10 met 1 antwoord zal volstaan. Of, voor de geïnteresseerden, in formulevorm: f(x) := 11 – x, 1<x<10, waarbij x het nummer van de opdracht is en f(x) het aantal antwoorden, sorry voor dit nerdy intermezzo. Laten we beginnen!

1: Noem tien dingen over jezelf.
Ik ben 23 jaar oud, 1.76 m., verliefd, gelukkig, karnemelkdrinker, slaapkop, bachelor gediplomeerd in de wiskunde, zelfverklaard kringloopkoningin, gek op schrijven en ik heb het richtingsgevoel van een poffertje.

Lees verder om meer dingen over mijn persoontje te weten te komen.

2: Noem negen dingen die je leuk vindt.
Ik vind onder andere de volgende negen zaken heel erg leuk: Kringloopwinkelen, in de zee zwemmen, in de natuur zijn, lekker smikkelen, heerlijk slapen, als m’n vriend een liedje voor me speelt op z’n banjo, sporten, lezen en wiskundige moppen, zoals de volgende:

Hoewel ik dit wiskundige mopje erg grappig vind, is hij tegelijkertijd een bruggetje naar de volgende opdracht. Ik vind het namelijk eigenlijk ook wel heel naar dat kippetje Pi zo buitengesloten wordt…

3: Noem acht dingen die je niet leuk vindt.
Ik heb een gruwelijke hekel aan racisme, dat vind ik echt het domste wat er is. Ik kan ook heel verdrietig worden van de gedachte aan hongersnood. Ook vind ik het verschrikkelijk als mensen buitengesloten of gepest worden. En het idee dat er zo veel mensen op de wereld zijn die het heel zwaar hebben door bijvoorbeeld handicaps vind ik vreselijk. Verder heb ik een hekel aan clowns en muggen en lust ik geen witlof met ham en kaas en ook geen koffie.

4: Noem zeven plekken waar je graag bent.
Ik ben heel graag op de volgende locaties: In de natuur! En dan vooral in de zee en op het strand, of ergens met dieren. Op onderstaande foto was ik in het mooie Griekenland op een ezeltjestocht door de bergen met uitzicht op de zee. Wat vond ik dat prachtig! Natuurlijk was dat ezeltje tam en dus eigenlijk geen ‘natuur’, maar ook op gedomesticeerde beestjes ben ik dol.

Andere favoriete locaties zijn: onder de arm van m’n lieve vriend, bij familie en vrienden, in m’n bed, bij een restaurant, in Utrecht en achterop de scooter bij m’n vriend!

Samen op één scooter naar Londen!

5: Noem zes manieren om jouw hart te winnen.
(Oeh dat vind ik een leuke! Pak allemaal je notitieblokjes!)
Op nummer één staat: je kan mijn hart winnen door me aan het lachen te maken. En op de gedeelde eerste plek staat: wees lief voor me! Ook kan ik wel gecharmeerd raken van galante jongens, dus houd een deur voor me open, of draag m’n tas (ouderwets he?). Ten vierde vind ik het belangrijk dat mensen respectvol omgaan met anderen, ook met mensen die ze niet eerder ontmoet hebben. Ik ben het dan ook niet eens met de uitdrukking ‘Respect moet je verdienen.’ Ik vind dat respect de default zou moeten zijn en dat je respect alleen kan verliezen, maar dat je respect moet hebben voor mensen die je nog niet kent. Restecp dus! Ten vijfde kan je me voor je winnen door leuke, avontuurlijke dingen met me te ondernemen. En tot slot, om toch nog iets oppervlakkigs te zeggen, ik heb een zwak voor mooie onderarmen.

Bron: 9gag

6. Noem vijf plekken waar je nog heen wilt.
Ik wil heel graag van de oostkust naar de westkust in de VS rijden en ik wil graag ooit het Noorderlicht zien in Lapland. Verder wil ik heel graag eens naar Thailand, Indonesië en Mexico.

7. Noem vier dingen of personen waar je niet zonder kan.
M’n vriend, familie en vrienden (mag dit als drie tellen?) en water!

8. Noem drie van je lievelingsliedjes.
– Lady d’Arbanville van Cat Stevens
– The Truth van India Arie
– They don’t care about us van Michael Jackson (Of toch Billie Jean, of toch Give into me, of toch Keep it in the closet…)

9. Noem twee wensen.
M’n grootste wensen wil ik liever niet delen, uit angst dat ze daardoor niet uitkomen (bijgelovig much?), maar om het goed te maken komt er binnenkort een speciale post over wensen doen!

10. Een laatste woord!
Asfalt
(Dat vind ik qua klank het mooiste woord in de Nederlandse taal, qua betekenis wat minder.)

Ik hoop dat jullie het interessant vonden, bedankt voor het lezen! En bedankt voor het taggen, Joyce! Ik wil zelf Bertine, EstherTessa, Evey, Britt en (andere) Joyce taggen.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 Comments
 • Joyce
  1 augustus, 2012

  Leuk zeg, iedereen beantwoord de vragen weer anders, haha! Leuk om te zien :D

  • Sabine
   4 augustus, 2012

   :) Leuk dat je me getagd hebt!

 • Peps
  1 augustus, 2012

  Hahaha ik moet toch wel iets bijvoegen aan vraag 5. wat ik best wel belangrijk vind en een beetje misleidend dat je het niet genoemd heb: Jacob zijn ;) (anders geef je andere jongens valse hoop namelijk).

  • Sabine
   1 augustus, 2012

   Haha, je hebt helemaal gelijk!

   Dames en heren, mag ik nog even jullie aandacht, hier komt een kleine correctie:

   Met stip op één staat, als je mijn hart wilt winnen, moet je ook nog eens Jacob zijn! <3

   Bedankt voor de nuttige en ware aanvulling Peps ;) x

 • Esther - Blosh Time
  1 augustus, 2012

  Leuk! En bedankt voor de tag, ik ga hem zo invullen ;-) ben dol op tags!

  • Sabine
   4 augustus, 2012

   Cool! Leuk om te horen! :D

 • Joyce
  1 augustus, 2012

  thanks voor de tag, meid! ik ga ‘m zeker overnemen! (schrik niet als het niet binnen twee weken is want vrijdag ga ik op vakantie!)

  • Sabine
   4 augustus, 2012

   Oh wat leuk! Heel veel plezier op vakantie!

 • MissEvie.nl
  1 augustus, 2012

  Super leuk! Ik mag hem ook invullen :-) Jij hebt hem ook heel leuk ingevuld!!

  • Sabine
   4 augustus, 2012

   Ja ik zag inderdaad dat jij al getagd was! Ik ben benieuwd naar jouw invulling! :D

 • Swagger
  2 augustus, 2012

  Leuk zo’n tag 10 t/m 1 interview.

  Wist niet dat je ook geen koffie drinkt net als mij, nooit opgevallen.

  • Sabine
   4 augustus, 2012

   Hey Swagger! Wat leuk dat je een reactie achterlaat! :D Ik lust koffie gewoon nog steeds niet… Gelukkig drink ik thee als een malle. En dan kunnen we gezellig samen geen koffie drinken! :D

 • EDGYMIX-TRAVEL FOR FASHION
  3 augustus, 2012

  Love all the photos with YOU in it!! esp the one with the horse!!!! I liked you FB page with Tammy:) Cheer:)

  EDGYMIX New Post-Argentina

  • Sabine
   4 augustus, 2012

   Ah thanks! It was a mule in Greece ;) He was so sweet :) And thank you for liking my facebook page! :D How cool of you :)

 • Vintage Rose
  7 augustus, 2012

  Wat een leuke tag! Ik kende deze nog niet.
  Je laatste woord, asfalt, daar moest ik heel hard om lachen!

  • Sabine
   14 augustus, 2012

   Haha leuk om te horen :)

 • Michelle
  14 augustus, 2012

  Oh, hij is leuk! Maar hoe kun je nou een bachelor wiskunde hebben en het richtingsgevoel van een poffertje hebben? Just curious!

  • Sabine
   14 augustus, 2012

   Haha Goede vraag! :D Ik weet het ook niet zo goed.. Als ik bijvoorbeeld m’n auto ergens geparkeerd heb en ik loop naar een winkel en ik loop daarna weer terug dan kan ik ook gewoon straal vergeten zijn waar ik hem gezet heb. Misschien dat het meer een geheugenprobleem is.. Dat ik niet zo goed kan onthouden welke straten ik allemaal gelopen heb.. Gelukkig heb je bij wiskunde niet heel veel geheugen nodig, hoewel ik al wel meer moeite had met het onthouden van standaardformules, maar ik was bijvoorbeeld op de middelbare school niet getalenteerd in geschiedenis. Ik heb er al een ongeveer een jaar over gedaan om m’n pincode uit m’n hoofd te leren, laat staan dat ik jaartallen kan onthouden :P