Kringloopcentrum Amersfoort

Posted on 2 min. leestijd

Het was al weken geleden dat ik met mijn goede vriend Florian naar Amersfoort ging, maar hier is dan eindelijk de shoplog!

Florian mocht zelf een winkelwagentje pakken ;)

Als je binnenkomt in Kringloopcentrum Amersfoort kijk je je ogen uit. Een onwijs grote hal vol met meubels en serviesgoed opent zijn armen voor je. Als je doorloopt zie je dat dit slechts het begin is, eraan vast zitten nog andere grote ruimtes. Onder andere eentje met electronica, en natuurlijk -mijn favoriet- één met kleding!

Erg overzichtelijk ingedeeld dus!

Het eerste item waar we allebei over twijfelden was deze geinige deegroller + deegrollerhouder voor €2,50, omdat we hem zo grappig vonden. Om afgunst te voorkomen en vanwege het feit dat het waarschijnlijk één week iets onwijs gezelligs en daarna een doorn in het oog is leek het ons beter om hem allebei maar niet te nemen. Maar het blijft een olijke bakker en een vriendelijk hulpje in de keuken voor slechts €2,50!

Al snel gingen we naar de kleding waar we heel aardig slaagden!
Ik kocht er bijvoorbeeld onder andere voor €3,50 mijn paarse rok die al hier en hier te zien was. En als ik het me goed herinner kocht Flo er een broek en twee overhemden, misschien nog wel meer, en is in ieder geval een echte trashfashionisto!
Waar ik persoonlijk ook erg voor viel waren de schoenen in deze winkel. Behoorlijk modieus! Zo had je bijvoorbeeld het volgende paar wat helemaal bij de neontrend past. Ik denk dat ze ongeveer €4,00 kostten.

En deze Kiboots laarzen zijn volgens mij ook redelijk hip. Ik meen me te herinneren dat ze ongeveer €6,00 kostten.

Helaas waren beide paren met net een maatje te klein. Het volgende paar vond ik vooral erg mooi, maar was slechts een maatje 36..

Na erg ons best gedaan te hebben bij de kleding gingen we even uitblazen in de koffiehoek waar ze een uitgebreide kaart met versbereide heerlijkheden en smakelijke koeken hadden. Wij namen thee en een gevulde koek. Mjam!

Hierna keken we nog wat verder rond. Zo was Florian wel enthousiast over het brede spelletjesaanbod:

Ook hadden ze heel wat boeken, onder andere op één grote stapel.

Florian had wel interesse in dát boek…

Al met al ben ik erg enthousiast over deze winkel. De grote hal oogt misschien op het eerste gezicht wat sfeerloos, maar hij is toch heel gezellig ingericht! Ook is de koffiehoek een echte aanrader! En, misschien wel het belangrijkst, de prijsjes zijn heel vriendelijk, evenals de medewerkers en de bezoekers. Een aanrader dus!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Comments
 • Merel
  15 augustus, 2012

  Haha het ziet er naar uit dat jullie veel lol hebben gehad. Leuk! Mooie schoenen ook!

 • Milou
  15 augustus, 2012

  Grappig zeg!! hihi. Leuk dagje weg dus! :)

 • Jacob
  16 augustus, 2012

  Geinige foto’s! :D

 • Flo
  17 augustus, 2012

  Leuk, altijd heel vermakelijk om te kijken wat ze allemaal hebben!

 • Suus
  17 augustus, 2012

  Grappige winkel!

 • Cindy
  19 augustus, 2012

  Die gekleurde schoenen zijn leuk :D!

 • Sabine
  19 augustus, 2012

  Bedankt voor jullie reactie! Het was inderdaad heel grappig om er met zo’n goede vriend te zijn!

 • Kitty
  22 augustus, 2012

  Leuke winkel daar ben ik het helemaal mee eens. En nu pas zag ik ook die leuke schoen. Die helaas mijn neus voorbij is gegaan. Terwijl ik zo dicht bij het vuur zit. Ik werk er namelijk zelf en daar ben ik best trots op.

  • Sabine
   22 augustus, 2012

   Wat leuk! Daar mag je zeker trots op zijn!

 • Arja
  6 september, 2012

  Gezellig zeg! Ik woon er in de buurt, nouja veenendaal – amersfoort is toch nog wel 25 km ongeveer maar wel een aanrader.
  Misschien toch maar eens een kijkje nemen :).

  Liefs Arja