TrashFashionista Kayleigh

Posted on 1 min. leestijd

In Driebergen woont een TrashFashionista pur sang. Het is de 18-jarige Kayleigh.

Ze weet als geen ander hoe ze de voordelen van het kringloopwinkelen moet benutten. Zo ontmoetten wij haar in een kringloopwinkel toen ze een grijze wollen trui met een Noors motiefje kocht. “Die komen nu weer helemaal in de mode, en ik ga daar geen vijftig euro voor betalen, als ze hier voor vijf hangen!” aldus Kayleigh.
Naast haar studie werkt ze ook als au pair. Hiervoor gaat ze wel eens mee naar chique feesten, waar ze netjes gekleed moet zijn. Ook deze nette kleding scoort ze tweedehands. Naast de grijze trui kocht ze bijvoorbeeld ook een elegante crèmekleurige kokerrok die op een diner voor advocaten niet zou misstaan.
En ze beperkt zich bij het kringlopen niet alleen tot Driebergen en omstreken, zo heeft ze de tas die je op de foto’s ziet voor €4,- in een kringloopwinkel in Italië op de kop getikt.

Maar de outfit die ze op de foto’s draagt mag natuurlijk ook niet onbesproken blijven. De tweedehands artikelen die ze hier rockt zijn de volgende: de schoenen, waar ze €5,50 voor betaald heeft, de zonnebril, die €5,- was en de fantastische leren jas, waar ze slechts €1,- voor neer hoefde te tellen. Nice!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments