Mijn nieuwe groene top (outfitadvies gevraagd!)

Posted on 2 min. leestijd

Bij een thrift shop in Amerika heb ik een nieuwe top gekocht waar ik echt superblij mee ben. Ik vind vooral de kleur heel erg mooi: een soort fel licht mintgroen.

shirtje(Sorry voor de slechte kwaliteit foto, ik moest het helaas met een screenshot van een filmpje doen omdat ik wat cameraproblemen heb.)

Ik ben er dus superblij mee en wil hem graag zoveel mogelijk dragen, alleen laten de weersomstandigheden het natuurlijk niet meer toe om in zo’n dun topje met korte mouwen rond te banjeren. Toch kan ik het dragen niet uitstellen tot de zomer, dus wilde ik er ook wat winterse outfits mee samenstellen.

Om dit te doen vond ik een handig hulpmiddeltje: de webshop van street one met een virtuele paskamer waar ze toevallig een shirtje verkochten dat erg op dat van mij lijkt:

blousjeDit shirtje nam ik dus mee naar de virtuele paskamer en ik selecteerde vervolgens meerdere kledingstukken die leken op kleding die ik zelf in m’n kast heb hangen.
De virtuele paskamer van street one ziet er als volgt uit:

paskamerHiermee creëerde ik de volgende drie outfits die het wel mogelijk zouden maken het shirtje in de huidige temperaturen te dragen. Ik heb hier ook nog even m’n eigen hoofd op geplakt om een extra goed beeld te krijgen hoe het mij zou staan. ;)

outfits

Ik wilde jullie vragen welk van deze outfits jullie het leukst vinden. Dan zal ik deze street one outfit met mijn eigen tweedehands kleding namaken en binnenkort op m’n blog laten zien. Breng je stem uit, dan weet ik weer hoe ik fashionable over straat kan.

—————————————————————————————————————-
[cardoza_wp_poll id=8] —————————————————————————————————————-

Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie hulp! Vergeet niet dat je vandaag naar de kerstmarkt bij Kringloopcentrum Baarn kunt!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Bertine
  30 november, 2013

  wat leuk gedaan! toch zou ik persoonlijk het blousje weghangen tot de zomer! Anders ga ik voor nummer 2!

 • Arja
  30 november, 2013

  Wat leuk!!
  Ik heb gestemd op outfit nummer 2 :).

  X Arja

 • Lisa
  1 december, 2013

  Ik zou het gewoon dragen in de zomer, zonder een jasje of iets anders erover heen! Zo verdwijnt je top helemaal. Hele leuke top trouwens, goede vondst!

 • Inge
  2 december, 2013

  Lekker combineren met een vest of colbert deze winter!
  en van de zomer gewoon weer aan :-) Leuk!