Xmas Challenge | Day 9: Easiest person to buy for

Posted on 1 min. leestijd

Ik vind cadeautjes kopen vaak erg moeilijk, maar er is één persoon voor wie ik altijd weet wat ik kan kopen: m’n vader. Ik heb de allerliefste vader van de wereld, hij staat altijd voor z’n gezin klaar, en hij is ook nog eens heel makkelijk om cadeautjes voor te kopen.
Toen ik en m’n zussen nog kinderen waren vroeg hij aan ons altijd sokken, die wij dan vol trots zelf uitkozen. Ik koos dan bijvoorbeeld sokken met speelkaarten erop voor hem, omdat hij met m’n moeder bridge speelde, en later werden het meestal Johnny Bravo sokken, die hij dan ook vol trots droeg. Maar naast sokken was er nog iets wat hij altijd wilde hebben: boortjes nummer 3.
boortje3

Boortjes nummer 3 zijn de dunste boortjes voor in een boormachine en omdat ze zo dun zijn willen ze nog wel eens breken. M’n vader is een echte klusser en de boormachine is voor hem geen vreemde. Er moeten dus af en toe nieuwe boortjes nummer 3 komen en die vraagt hij dan. Ik houd zelf erg van cadeautjes die praktisch nut hebben en die geef ik dus ook graag. Zo weet ik altijd dat ik een boortje nummer 3 voor m’n vader kan kopen, en daarvoor hoef ik niet koopavonden lang drukke winkels af te struinen. Is dat makkelijk of is dat makkelijk? Dus misschien is het nog een handige cadeautip voor andere vaders, of andere mensen die van klussen houden!

Wat voor cadeaus kopen jullie voor jullie vaders?boortjes

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Comments
 • Haha, dat is echt superhandig inderdaad! :) liefs, Rowan

  • Sabine
   10 december, 2013

   Thanks Rowan! :)

 • Jess
  9 december, 2013

  Mijn vader kan ik altijd blij maken met een luchtje of een stripboek. Oh ja, en whiskey haha!

  • Sabine
   10 december, 2013

   Ah wat leuk! Stripboeken vind mijn vader ook leuk! :D

 • Mara
  9 december, 2013

  mijn vader is precies hetzelfde: dunne boortjes!
  Voor zijn volgende verjaardag wil hij graag een nieuwe schuurmachine met stofafzuiger haha.

  • Sabine
   10 december, 2013

   Wat cool! Een schuurmachine met stofafzuiger, dat is luxe! Wauw, misschien moet ik dat maar eens aan m’n vader geven. :)

 • mw ekster
  9 december, 2013

  ik vind kadootjes kopen voor vaders heel moeilijk!

  • Sabine
   10 december, 2013

   Haha grappig hoe dat kan verschillen. Misschien iets lekkers te eten? Daar is mijn vader ook altijd erg blij mee. :)

 • Maaike
  10 december, 2013

  Mijn vader is altijd erg blij met: chocolade, een zelfgemaakte cheesecake of appeltaart, een fles corenwijn, kaartjes voor een voetbalwedstrijd of anders een boek over voetbal. Klinkt heel oppervlakkig he ;-) gelukkig heeft ‘ie moeilijk werk om dit te compenseren.

  • Sabine
   11 december, 2013

   Dat zijn zeker mooie cadeautjes! Wat leuk dat je vader zo’n zoetekauw is! Boeken over voetbal liggen trouwens ook heel vaak bij kringloopwinkels! :D