Preview: The look for less (wie ben ik?)

Posted on 1 min. leestijd

Deze week komt er alweer een nieuwe look for less-reeks uit waarin ik met kringloopkleding de look van een celebrity nadoe. Vandaag weer een preview om te kijken of jullie kunnen raden wie het is!

TLFL_previewIk zou het ontzettend knap vinden als jullie kunnen raden wie dit is. (Tenzij jullie me op Bloglovin’ volgen, want doordat ik het artikeltje per ongeluk al voor vandaag ingepland had staat daar het antwoord al. :P)

Woensdag komt er weer eens een thrift haul aan, want ik ben dit weekend weer eens flink wezen kringlopen, maar donderdag, vrijdag en zaterdag komen de outfits van deze look for less online!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 Comments
  • Linda
    21 april, 2014

    Jackie Kennedy?

    • Linda
      21 april, 2014

      Ik volg je op bloglovin’, maar het ’t niet gezien… Was ik zeker net te laat… Vond deze eigenlijk juist niet moeilijk, door ’t hoedje wist ik het meteen wel! :)

      • Sabine
        22 april, 2014

        Nee het is niet Jackie Kennedy, maar helemaal geen slechte gok! Het hoedje is inderdaad erg Jackie-achtig :) En ik vind het een grote eer dat je me volgt. :)

  • Vranken Françoise
    21 april, 2014

    Bonsoir Miss Sabine,

    Ik dacht ook aan Jackie Kennedy. Waar haal je toch al die inspiratie?
    Wel leuk je te volgen.

    Groetjes uit La Wallonie

    Françoise

    • Sabine
      22 april, 2014

      Heel leuk dat je dat zegt! Het is niet Jackie Kennedy, maar het had goed gekund!
      En heel leuk dat je me volgt! :)

  • Saskia
    21 april, 2014

    Wat een leuk idee! Mijn eerste gedachte was maxima maar dat zal het vast niet zijn.

    • Sabine
      22 april, 2014

      Dankjewel! Maxima is goed! :D :D :D

  • Eva
    22 april, 2014

    Ik gok op Jackie Kennedy…

    • Sabine
      22 april, 2014

      Had gekund, maar het is Maxima! :)

  • josee van den Berg
    22 april, 2014

    Ik vind het opvallend dat Style Icons zoals Maxima en Jacky Kennedy blijkbaar zo dicht bij elkaar liggen dat ze beiden als suggestie genoemd worden. Dat bewijst maar weer: Style is never out of fashion.

    • Sabine
      22 april, 2014

      Mooi gesproken!

  • Natascha
    22 april, 2014

    Wat een leuke blog heb jij zeg!

    • Sabine
      22 april, 2014

      Heel hartelijk dank Natascha! :D