The Look For Less: Koningin Máxima #1

Posted on 2 min. leestijd

Deze week is het zover: de allereerste Koningsdag! Toch voelt het voor mij stiekem nog steeds als Koninginnedag, want hoe zeer ik Koning Willem-Alexander ook waardeer, Koningin Máxima is voor mij het beste wat het Koninklijk Huis overkomen is sinds Prins Claus. Wat vind ik haar fantastisch, ze is slim en sprankelend! Daarom wil ik deze week, de week van deze eerste Koningsdagviering, onze Máxima op TrashFashion in het zonnetje zetten door drie van haar outfits te posten die met kringloopkleding nagemaakt zijn.

Vandaag de eerste outfit!

TLFLmaxima-in-beige-jurk

Deze outfit droeg Máxima tijdens een bezoek aan Curaçao in 2011. Op het eerste oog een vrij eenvoudige outfit, maar zij weet er toch weer een spectaculaire draai aan te geven. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze doet het!
Lees verder om te zien hoeveel deze outfit in totaal gekost heeft en bij welke kringloopwinkels de items gekocht zijn.

De jurk komt van Kringloopcentrum Eemnes, en kostte €5,00. Het rode riempje, het tasje én de rode handschoenen komen allemaal van Emmaus Bilthoven, en kostten ook allemaal €2,00. Het hoedje kostte €1,50 bij Rataplan Diemen. De armband is zelfgemaakt van een restje stof. De schoenen kwamen ook van Emmaus Bilthoven en ze kostten €4,00. Oorspronkelijk waren ze roze, maar m’n vader had ze voor me rood gespoten met kunststofverf. In totaal kostte deze Máxima-outfit dus €16,50.

beigejurkje

Papa, bedankt voor het spuiten van de schoenen. Mama, bedankt voor het samenstellen van de outfit en het maken van de foto’s. En jullie, bedankt voor het lezen!

Weet jij al wat je aan doet met Koninginnedag?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Comments
 • Lisa deelt
  24 april, 2014

  Haha tof dat je ouders zo mee helpen! Ik persoonlijk vind het niet de mooiste outfit van Maxima. Vind blauw bijvoorbeeld erg mooi bij haar staan, maar goed onze Koningin kan zo’n beetje alles dragen geloof ik! Je hebt wel een leuke look a like outfit gemaakt:)

  • Sabine
   26 april, 2014

   Dankjewel Lisa! Ik ben het trouwens helemaal met je eens wat blauw betreft! Dat staat haar zo prachtig! Vooral die jurk die ze bij de kroning droeg. OMG! :D

 • Nancy
  24 april, 2014

  Supergave creatie weer! Ik ben ook fan van Koningin Maxima. Ze brengt op een elegante en bescheiden manier sjeu aan ons Koningshuis.
  Voor mij blijft het ook gewoon Koninginnedag, om onze Koningin(nen) te eren en ook omdat ik het woord Koningsdag er niet goed uitkrijg, het bekt gewoon niet.
  Wat ik ga dragen? Iets met donkerblauw, wit, rood of oranje …. zonder dat het echt opvalt dat ik deze kleuren expliciet heb gebruikt, denk ik, dus geen oranje B.avaria jurkje voor mij ……
  Ik ben benieuwd wat jij aan doet.

  • Sabine
   26 april, 2014

   Leuk Nancy! Ik ben benieuwd naar je outfit!
   Ik weet zelf eigenlijk nog niet wat ik aan doe, het is vandaag al, maar ik zit nu nog in m’n pyjama :P

 • Eva
  25 april, 2014

  Wat een leuke outfit

  • Sabine
   26 april, 2014

   Dankjewel Eva!

 • Curly Creative
  28 april, 2014

  Leuk gedaan zo al die queens outfits.

  Liefs

  • Sabine
   28 april, 2014

   Dankjewel!

 • Stephanie
  14 mei, 2014

  Superleuk dat je ouders je hiermee helpen, vind het echt heel erg leuk om te zien! Zulke blogposts ben ik bij andere blogs nooit tegengekomen, en dus erg uniek/origineel ^^! Heel leuk en je outfit lijkt wederom precies op die van Maxima!

 • Rosie
  24 juli, 2014

  Ontzettend leuk gedaan zeg! Knap hoe je het zo voor elkaar krijgt! XX