The Look For Less: Twiggy #3

Posted on 2 min. leestijd

Vandaag de derde en laatste outfit in deze TLFL: Twiggy reeks. Deze  outfit hebben jullie deels al in de preview langs zien komen, maar ik wilde hem toch voor het laatst bewaren omdat ik het van de drie de leukste outfit vond. Dat komt vooral door de kerstbaloorbellen. Die maken het gelijk vrij treffend, vind ik.

TLFLTwiggyDeze outfit heeft in totaal slechts €4,70 gekost! Lees verder om ook een foto met de schoenen erbij te zien en om te lezen bij welke kringloopwinkels de items gekocht waren.

De jurk is gekocht bij de Kringloper Weesp voor €3,00. De roze knopen erop zijn eigenlijk clipoorbellen die ik met veiligheidsspelden aan de jurk bevestigd heb. Ze kostten €0,50 bij Emmaus Bilthoven. De zilveren schoenen komen van het Rode Kruis in Den Helder, waar ze er slechts €1,00 voor vroegen. Ze lopen trouwens heerlijk!

TLFLTwiggy5De oorbellen zijn zilveren kerstballen die van de Kerstmarkt bij Kringloopcentrum Baarn vandaan kwamen. Ze kostten een dubbeltje per stuk. Wat ik altijd zo leuk vind aan kerstballen kopen bij de kringloop is dat je allemaal verschillende ballen koopt die je vervolgens door kleuren te combineren toch bij elkaar laat passen. Bij het uitzonderlijke geval waarin je de kerstballen als oorbellen gebruikt betekent dat echter wel dat je twee verschillende oorbellen draagt. :P

Zoals je kunt zien heeft de kerstbal die aan m'n rechteroorhangt glittertjes bovenop en heeft de kerstbal aan m'n linkeroor een gouden kroontje in plaats van een zilveren. Ach ja, een kniezoor die daar op let, toch?
Zoals je kunt zien heeft de kerstbal die aan m’n rechteroorhangt glittertjes bovenop en heeft de kerstbal aan m’n linkeroor een gouden kroontje in plaats van een zilveren. Ach ja, een kniezoor die daar op let, toch?

Hopelijk vonden jullie het nog steeds leuk om deze outfit te zien en komt The Look For Less jullie nog niet de neus uit. Er komt volgende week namelijk alweer een nieuwe Look For Less online…

Hartelijk dank voor het lezen en mam, bedankt voor het stylen van de outfits en het maken van de foto’s!

Ik ben benieuwd wat jullie de leukste Twiggy outfit vonden, daarom hier nog even de drie outfits op een rijtje:

TLFLTwiggy1TLFLTwiggyTLFLTwiggy

Wat vonden jullie de leukste Twiggy outfit? De gele sportoutfit, het oranje jurkje of de jurk/kerstbal-combinatie?

 

Bronnen: 1, 2

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • Lord
  20 april, 2014

  TLFL is mijn favoriete rubriek, dus gimme more!

  Ik vond de gele sportoutfit het meest treffend, omdat die uit zoveel onderdelen bestond :)

  • Sabine
   21 april, 2014

   Haha heel leuk dat je dat zegt Lord! Thanks!
   En je reden om de gele outfit het leukst te vinden doet me een beetje denken aan de reden dat ik Sex and the City the movie zo’n leuke film vind. ;)

 • Vera
  21 april, 2014

  Ik vind het knap dat je spullen gevonden hebt die vrijwel indentiek zijn aan de kleding van Twiggy! Moet je daar niet stad en land voor af zoeken? Ik vind zelf de foto in de paarse jurk het allerleukste (:

  • Sabine
   21 april, 2014

   Dankjewel! :D
   Haha op zich valt het wel mee, maar ik moet bekennen dat m’n moeder verreweg het grootste deel van de outfits samenstelt, dus eigenlijk kan ik niet met de eer strijken. Vaak is het ook wel zo dat het gewoon kledingstukken zijn die ze al had liggen, maar waarvan ze dan dacht: verrek, dat lijkt hier wel een beetje op! :D

 • Sas
  22 april, 2014

  Ziet er leuk uit!

  • Sabine
   22 april, 2014

   Dankjewel! :)