Open schoenen, nagellak en aandelenhandeladvies

Posted on 2 min. leestijd

Vandaag een leuk artikeltje van mijn moeder, met haar stijltip voor de feestdagen!

Ik weet niet hoe dat bij jullie werkt maar op mij hebben open schoenen een extreme aantrekkingskracht. Het waarom daarvan is mij niet duidelijk. Toen ik dit paar zag wilde ik ze meteen hebben. Ze kostten slechts €4,00 . Het waarom daarvan was me wel duidelijk. Ik heb ze namelijk gekocht bij de feestkledingverkoop van Kringloopcentrum Baarn. Tussen alle kerstspulletjes en glitter- en galaoutfits stond wat verloren dit paar, duidelijk, zomerschoenen. Ze waren kennelijk binnengekomen toen de zomervoorraad al opgeborgen was maar een wakkere medewerker er toch nog wel heil inzag ze in de verkoop te zetten. Anticyclisch inkopen. Schijnt ook goed te werken voor wie handelt in aandelen. Koop ze als ze dalen en verkoop ze als ze stijgen.

schoenen

Open schoenen vragen om nagellak op de teennagels, wat mij betreft. En er is niets wat leuker staat dan lak in dezelfde kleur als de schoenen. Ik zat ooit in een vergadering en zag een van de deelneemsters van de tegenpartij met zilveren sandalen en zilveren nagellak. Het was prachtig. Ik zal die combinatie niet vergeten en hem hier ook eens laten zien.
Bij deze sandalen was het lastig want de schoenen zijn een onbestemd soort antraciet. Dat was op te lossen met eerst een laagje zwart en dan een laagje zilver er overheen. En die nagellakken waren zelfs ook bii die kringloop te koop. December: dat is zwart en zilver!

Combineren jullie wel eens de kleur van jullie nagellak met die van jullie schoenen?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.