The Looks For Less in 2014

Posted on 2 min. leestijd

2014 was het jaar waarin The Look For Less goed doorbrak op TrashFashion. Het werd een vaste categorie en zelfs mijn favoriete categorie! Dankzij de hulp van mijn moeder is het allemaal naar een hoger niveau getild. Ik kijk nu met een minzame glimlach terug naar de allereerste Look for Less die ik in 2012 maakte, Lana del Rey.

In het artikel van afgelopen woensdag kondigden we aan wat er voor The Look For Less op de agenda staat, maar om ze niet te vergeten, wil ik vandaag nog één terugblik doen. Kijk nog eens naar de looks for less van het afgelopen jaar (klik op de namen om de hele artikelen te zien). En laat vooral in de comments weten: Welke Look For Less vond jij het leukst? 

Coco Chanel

Coco

 …

 

Audrey Hepburn

Audrey_Outfit6

 …

 

Twiggy

TLFLTwiggy1

 …

 

Máxima

TLFLMaxima3.3

 

Beyoncé

TLFLBeyonce2

 

Michael Jackson

TLFL_MJ_Thriller2

 …

 

Bonnie & Clyde

Bonnie&Clyde2A

 

Destroyed Balmain

TLFLBalmain1_metprijzen

 …

 

 Michelle Obama

TLFL_MichelleObama_1

 …

 

Carolyn Bessette

trouwdag

 

The Look For Less: op locatie

TSmeetsMC

 

Koningin Mathilde van België

TLFL_Mathilde1

 

J’adore Dior

j_adore_dior_tlfl2

 

Ik word er zelf weer helemaal blij van als ik ze terugkijk. Eigenlijk is het gewoon één groot veredeld verkleedpartijtje dat we elke keer doen. Ik vond het ook heel leuk dat we dit jaar hulp kregen van andere dames om looks na te doen. Zelf heb ik het meeste plezier gehad bij het nadoen van de looks van Michael Jackson en Bonnie & Clyde.

Wat vond jij de leukste look for less van 2014? Laat het weten bij de comments!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
  • Stephanie
    10 januari, 2015

    Jaa dit zijn echt hele leuke artikelen :)! Haha mijn favoriet? Easy! Die van MJ natuurlijk! :) En daarnaast vind ik Audrey Hepburn & Destroyed Balmain ook heel tof! Allemaal eigenlijk wel, haha. Ga zo door ^^

  • ineke van den berg
    11 januari, 2015

    Allemaal mooi natuurlijk maar voor het Maartenscollege is Destroyed Balmain wel het visitekaartje geworden, 300 mensen hebben bij de presentatie het verhaal aangehoord waarbij deze foto uitgangspunt was. De kalender hangt en in het provinciehuis van Groningen en in het gemeentehuis van Haren bij de Burgemeester. Ik kan dus niet anders kiezen de anderen zijn natuurlijk ook prachtig!ga zo door!En kijkt iedereen wel naar Teun van der Keuken over de slag in de klerenwereld?groeten ineke