The Look For Less: Cara Delevingne in Chanel Sports

Posted on 2 min. leestijd

Vandaag een hele aparte Look For Less hier op TrashFashion. Ik had niet gedacht dat ik snel op het internet zou verschijnen in een buiktruitje, hand-in-hand met Chanels Karl Lagerfeld, met dezelfde outfit als topmodel Cara Delevingne. Zo zie je maar weer hoever je het kunt schoppen als kringloopfashionblogger. ;)

De foto’s van Cara en Karl komen van de Chanel modeshow tijdens de Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2014-2015. Haute couture dus! Wat ik echter het grote raadsel van deze outfit vind: Voor welke sport heeft Karl hem bedoeld? Vanwege de handschoenen en de lange jas krijg ik een beetje een boks-vibe. Maar het roze pakje lijkt mij weer meer een yogapakje. De gaten maken het in ieder geval erg ademend, dus misschien toch een cardio sport? En het kettinkje om de buik, bij welke sport komt dat van pas? Is dat voor de core stability?

Lees verder om nog meer foto’s van mijn witte buik te bewonderen en om te lezen hoe we deze Chanel outfit voor €14,00 bij elkaar gesprokkeld hebben.

ChanelSports1

Lange jas, €6,00, Kringloop Rataplan Diemen – Shirtje, €1,00, Kringloop Rataplan Diemen – Broek, €4,00, Kringloop Rataplan Diemen – Sneakers, €1,00, rommelmarkt – Ketting, €1,00, Kringloop Rataplan Diemen – Slotje om ketting, €1,00, Zeeman.

ChanelSports4

Voor deze outfit hebben we nog een hele kleine DIY gedaan, namelijk het knippen van de gaten in de broek en het shirt. Makkelijker dan dit wordt het niet, want dit ging gewoon met een schaar. Zoals je kunt zien levert dit hele andere gaten op dan de zoutzuur gaten die we voor onze Destroyed Balmain DIY gemaakt hadden.

ChanelSports3

Overigens, nog een fun fact, Kim K. heeft deze look ook wel eens nagemaakt! Ik vind onze versie toch beter geslaagd. Bovendien denk ik dat Kims variant niet echt ‘for less’ is. Maar wie weet!

 

Bedankt voor het lezen! Vind je deze look for less geslaagd, klik dan op het hartje bovenaan het artikeltje. :) En laat vooral bij de comments weten voor welke sport jij denkt dat Karl deze outfit beoogd had.

ChanelSports2

Bronnen foto’s: 1, 2, 3.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Comments
 • Jacob
  13 mei, 2015

  Leuk stukje!

  • Sabine
   18 mei, 2015

   Dziekuje! :)

 • Stephanie
  13 mei, 2015

  Toffe outfit, goed nagemaakt!

  • Sabine
   18 mei, 2015

   Dankjewel Stephanie!

 • Bertine
  13 mei, 2015

  dat buiktruitje (grappig woord) kun je goed hebben hoor! originele outfit!

  • Sabine
   18 mei, 2015

   Haha thanks Bertine, ik had het natuurlijk een cropped top moeten noemen. :)

 • carmen
  31 mei, 2015

  Hmmmm niet echt de kleding waar ik persoonlijk op zit te wachten.