Mijn top 10 favoriete TrashFashion artikelen

Posted on 3 min. leestijd

Jacob en ik zijn gisteren terug gekomen van een fantastische vakantie in Indonesië! Een prachtige tijd waarin ik tijd had voor reflectie. Reflectie op de afgelopen drieëneenhalf jaar die TrashFashion oud is en alle 327 artikeltjes die ik sindsdien geplaatst heb. (En stiekem vooral een tijd waarin ik geen tijd had om een nieuw artikeltje te schrijven…) Sommige van jullie kennen TrashFashion al vanaf het prille begin, anderen komen vandaag voor het eerst een bezoekje brengen. Dus of het nu is om jullie geheugen op te frissen of om jullie voor het eerst op wat artikeltjes te wijzen, het leek me hoe dan ook leuk om eens stil te staan bij wat mijn favoriete artikeltjes zijn. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie op de blauwe titels klikken om de artikeltjes te lezen!

.

Nummer 10…
TrashFashionisto Daan

In mijn categorie TrashFashionista’s laat ik stijlvolle mensen die shoppen bij kringloopwinkels zien. Doorgaans zijn dit dames, maar af en toe kan ik ook een hele leuke heer aan jullie voorstellen. TrashFashionisto Daan was hier een van.

De modebewuste Daan voor Kringloopwinkel De ARM..

.

Nummer 9…
Vintage sportkleding: Steven Rooks de tweede(hands)!

Mijn tante kocht ooit op een rommelmarkt de sportkleding van oud-wielrenner Steven Rooks, die zijn vrouw daar verkocht. Steven Rooks won in 1988 de bolletjestrui tijdens de Tour de France. Zesentwintig jaar later droeg ik zijn kleding bij het Kwartje Triathlon in Anna Paulowna.

stevenrooks.

.

Nummer 8…
Shoplog De Kringloper Almere

Bij de grootste kringloopwinkel van Nederland, de Kringloper Almere, maakte ik een filmpje van mijn bezoek met een speciale rondleiding achter de schermen door de bedrijfsleider!

.

.

Nummer 7…
ReFashionista #2: Alma mater en het tornmesje

In dit artikeltje lieten we zien hoe we van een afgrijselijke, vormeloze zak een leuk jurkje gemaakt hebben.

ReFashionista_grijs1.

 

Nummer 6…
How to: Een (tuin)meubel verven

Zoals uit de titel al te raden is… in dit artikeltje laat ik in een filmpje zien hoe je een (tuin)meubel kunt verven!

.

.

Nummer 5…
The Macklemore Challenge

In 2013 deden Jacob en ik een roadtrip door Amerika. Daar bezochten we natuurlijk veel Amerikaanse thrift shops waarvan we er van drie ook filmpjes maakten. Bij een thrift shop in San Francisco maakten we een filmpje van de Macklemore Challenge, waarbij ik voor $20,00 een complete outfit kocht!

.

.

.

Nummer 4…
The Look For Less: Michelle Obama

Mijn favoriete categorie op TrashFashion is The Look For Less. Vandaar dat er ook drie artikelen uit deze categorie in mijn top tien favoriete TrashFashion artikelen allertijden staan. Die van Michelle Obama vind ik nog steeds prachtig!

TLFL_MichelleObama_1.

.

Nummer 3 …
The Look For Less: Michael Jackson

Op nummer 3 staat een ode aan mijn favoriete artiest, waarin ik vier outfits van Michael Jackson met kringloopkleding nagemaakt heb en zelfs in een filmpje de moonwalk doe!

TLFL_MJ_Thriller2.

.

Nummer 2…
The Look For Less: Bonnie & Clyde

In dit artikel vertel ik het spannende verhaal van hoe Jacob en ik ons als een echte Bonnie & Clyde gedroegen, en dat geheel in gekringloopte kleding en met een prachtige auto!

Kuba+Bini

.

.

Nummer 1…
Wij zijn verloofd!

Op nummer 1 staat voor mij toch het meest persoonlijke artikeltje op TrashFashion. In dit artikeltje vertel ik hoe mijn grote liefde Jacob mij ten huwelijk vroeg… met een ring van de kringloop!

 verloofd

Dat waren ze dan, mijn tien favoriete TrashFashion artikeltjes! Ik hoop dat jullie het leuk vinden ze (nog eens) te lezen!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Nienke
  16 oktober, 2015

  Haha! Ik heb met veel plezier de Macklemore Challenge teruggekeken :D

  • Sabine
   22 oktober, 2015

   Thanks Lord! :D

 • Ineke van den berg
  24 oktober, 2015

  Wat een spectaculair geheel is het door de tijd heen geworden Sabine!

  • Sabine
   24 oktober, 2015

   Heel erg bedankt tante Ineke! :)