Filmpje: Haul Kringloopcentrum Amersfoort

Posted on 1 min. leestijd

Afgelopen weekend waren Jacob en ik bij Kringloopcentrum Amersfoort, waar ik voor €19,00 vijf mooie kledingstukken kocht: twee jurkjes, een sportshirtje, een kanten top en een kokerrok!
In dit haul filmpje laat ik jullie de buit zien.

 

 

Welk item vinden jullie het leukst? En vinden jullie dat ik de kanten top naar het werk kan dragen, of toch beter van niet?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Comments
 • Bertine
  1 april, 2015

  Leuke dingen heb je geshopt! ik ben ook steeds meer van het 2ehands. Vandaag kocht voor 2 euro een spijkergileltje, heel tof! ik vind dat je kanten top heel goed kan op die rok, ook voor je werk. mocht je het zelf nog te sexy vinden, doe er dan een topje onder met een brede schouderband in plaats van spaghetti bandjes!

  • Sabine
   7 april, 2015

   Leuk om te horen Bertine! En bedankt voor de goede tip!

 • Josee van den Berg
  1 april, 2015

  Allemaal leuke aankopen. Vooral de kokerrok vind ik heel mooi en dan kan zo’n kanten topje best wel. Die rok is dan voldoende tegenwicht, naar mijn mening.

  • Sabine
   7 april, 2015

   Thanks!

 • Lisa
  3 april, 2015

  Leuk filmpje! Ik heb zulke shoplogs wel een beetje gemist ;) (Snap ook wel dat een blog niet alleen uit shoplogs bestaat hoor, haha, maar ik vind je shoplogs altijd erg leuk om naar te kijken) Persoonlijk vind ik de groene jurk het leukste item. Misschien omdat ik die kleur zelf niet in mijn kast heb hangen en ik vind het model erg leuk. Ik hou van Vila! Het staat je ook erg leuk trouwens. Oh ja, de zwarte kanten top kan toch prima voor naar je werk? Erg leuk hoor. Heeft Jacob ook nog iets leuks gescoord? Fijne paasdagen alvast!

  • Sabine
   7 april, 2015

   Hey Lisa!
   Ik ben stiekem heel blij dat je dat zegt, want ik vind het ook altijd leuk om shoplogs te maken en ik vind het ook altijd heel leuk om bij andere blogs shoplogs te kijken! Maar toch was ik bang dat anderen het saai zouden vinden om te zien wat ik bij kringloopwinkels gekocht heb, vooral omdat je nou eenmaal niet (zoals bij hauls van ‘gewone’ winkels) zelf ook naar de winkel kan gaan om hetzelfde te kopen als je iets leuk vind.
   Jacob had een National Geographic gekocht, die koopt hij tegenwoordig best vaak bij kringloopwinkels. :)

  • MK
   12 april, 2015

   Volgens mij kan je echt alle items aan naar het werk. Ik vind die ene met de stadsprint het mooist!

   • Sabine
    14 april, 2015

    Ah dankjewel M! :D

 • Inge
  21 juni, 2015

  Leuke dingen geshopt! En dat kanten shirtje met die kokerrok kan prima naar je werk, staat je echt heel goed en is absoluut niet ordinair, het staat jou eerder chique. :)