Shoplog Emmaus Lombok

Posted on 1 min. leestijd

Onlangs was ik voor het eerst van m’n leven bij Emmaus Lombok. Rijkelijk laat kan ik wel zeggen, want ik woon al ruim acht jaar in Utrecht. Maar goed, beter laat dan nooit!
Door de stromende regen waren we erheen gefietst. Eenmaal binnen warmden we echter al snel op; wat een gezelligheid! Het was er behoorlijk druk en de muziek stond lekker hard. De medewerkers waren ook erg vriendelijk en er hing een hele goede sfeer. Het was echt een soort feestje!

Ik heb voor de Kringloop App bij de Emmaus een filmpje gemaakt waarin ik jullie een beeld probeer te geven van wat deze kringloop te bieden heeft. Klik op de link hieronder om het filmpje op YouTube te zien!

Filmpje Emmaus Lombok

Ook vond ik dat ze er mooie spullen hadden. Vooral over de kleding was ik te spreken. Veel kleding van echt goede kwaliteit en volgens mij heb ik geen afgedragen versleten stukken zien hangen. Ook was het aanbod zeer gevarieerd.

lombok

Zelf heb ik er drie items gekocht: m’n nieuwe herfstjas, waar ik in dit artikeltje al over schreef, een mooie zwarte wijde top en een heerlijke warme grijze cirkelsjaal!

Jas, €9,00

herfstjas3

Top, €4,00

shirt

Sjaal, €2,00

sjaal

Kortom, ik vind Emmaus Lombok zeker een aanrader en ben zelf ook van plan er een van mijn vaste stekkies van te maken.

Was jij wel eens bij Emmaus Lombok geweest?

Bron eerste foto: website Emmaus Lombok

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.