What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • Mbuti
  17 juni, 2015

  By far het grijze shirt met de prachtige col. Moetie kosten?

  • Sabine
   21 juni, 2015

   Haha, ik heb er 3,50 voor betaald. Voor 3,75 is ie van jou! ;)

 • Aletta
  18 juni, 2015

  Hee Sabine,
  Dat grijze jurkje staat echt super goed! Ook de blauwe is erg netjes, en met voorzichtig wassen krijg je vaak toch wel de meeste kreukels eruit als je hem daarna ophangt.. Maar dat hangt er maar net vanaf hoe je je kledingkast indeelt. Ik vroeg me wel nog af hoe je in zo’n winkel je maat spot, dat lijkt me nog wel erg lastig…

  Groetjes!

  • Sabine
   21 juni, 2015

   Hey Aletta! Bedankt voor je reactie!
   En leuk dat je het vraagt van dat ‘maat spotten’. Dat is inderdaad lastiger dan bij een ‘gewone’ winkel. Ik loop meestal door de rekken heen en dan kijk ik per item of ik het mooi vind aan de hand van de stof (kleur, patroon, kwaliteit) als ik het dan wat vind kijk ik wat het is en probeer ik op het eerste oog te kijken of het zou passen. Daarna kijk ik meestal niet eens of er een maatlabeltje in zit, ik neem het gewoon mee naar de paskamer! En ik moet zeggen, dat werkt goed voor mij, want daardoor heb ik bijvoorbeeld gisteren nog een heel mooi topje gekocht dat op het labeltje XL had staan. Alleen gebaseerd op het label zou ik niet gedacht hebben dat hij geschikt voor mij zou zijn, maar in de paskamer vond ik hem erg leuk staan, dus heb ik hem gewoon gekocht! :)

 • Inge
  21 juni, 2015

  Leuk weer sabine-rockchick!

  Jou kledingkast moet ondertussen echt uitpuilen van de kleding! wat doe je daar eigenlijk mee?
  Ik vind het grijze jurkje eigenlijk net wat te klein, en bij je armsgaten is ie dan weer net wat te groot. Het model past niet bij jou prachtige figuur:) Het blauwe jurkje en witte topje staan je echt heel goed, dus dat zijn mijn favorieten:) Leuk shirtje heb je ook aan in het filmpje.

  Groetjes Inge!

  • Sabine
   24 juni, 2015

   Thanks Inge! :D
   Haha ja m’n kledingkast puilt inderdaad wel enigszins uit. Ik probeer daarom wel kritisch te zijn op wat ik koop en wat ik houd. Ik breng daarom zelf ook vaak kleding weer naar de kringloop (ik kom er toch vaak genoeg ;) ).
   Ik ben het wel eens met wat je zegt over het grijze jurkje inderdaad… ik denk dat ik toch beter naar m’n gevoel had moeten luisteren!