The Look For Less: Desert Cool in Madame Air France (met Balmain, Louis Vuitton en Dior)

Posted on 2 min. leestijd

Een tijdje terug vloog mijn moeder met Air France. Daar kreeg zij een tijdschrift met prachtige fashion editorials: de Madame. Hierin stond ook een rapportage: Desert Cool, waarin zij twee outfits zag staan waarvan ze wist dat ze praktisch alles al door de jaren heen bij elkaar gekringloopt had om er een Look for Less van te maken. En het waren nog echte high fashion outfits ook! Gelukkig mocht ze het tijdschrift meenemen en heeft ze thuis de outfits bij elkaar gezocht. Zie hier het resultaat!

Outfit 1: Balmain, Louis Vuitton en Dior

MadameAirFrance7

Van de originele outfit zijn het jasje, de rok en de riem van Balmain, de grote oorbel van Louis Vuitton en het horloge van Dior. Onze Look For Less outfit kostte in totaal €20,05 was als volgt samengesteld:

Jasje, €3,00, Kringloop Rataplan Den Helder – Rok, €4,00, Kringloop Gouda – Stukje panterstof, €1,00, de Kringloper Naarden – Zwarte riemen, elk €0,35, Kringloop Rataplan Diemen – Gouden ketting, €1,00, Kringloopcentrum Eemnes – Horloge, €10,00, Aldi.

MadameAirFrance6

 

Outfit 2: Louis Vuitton

De tweede outfit is van Louis Vuitton en vind ik zelf heel gaaf. Toen ik hem droeg voelde ik me ook echt goed; ik voelde me een soort stoere Jurassic Park medewerkster meets bikerchick in de meest positieve zin van de woordcombinatie.

MadameAirFrance3

Deze outfit heeft in totaal €16,50 gekost en bestond uit de volgende items:

Laarsjes, €6,00, Kringloop Spullenhulp Soest – Broek, €7,50, Emmaus Bilthoven – Blouse, €2,00, Kringloop Rataplan Diemen – Broche als oorbel, €0,50, Kringloopcentrum Eemnes – Glimmende zwarte riem, €0,50, Kringloop Rataplan Diemen.

MadameAirFrance4

Ik wil hier graag even mijn moeder becomplimenteren op haar oog voor detail. Op de mouwen van het blousje had ze twee zwarte rondjes geplakt, zodat het nog net wat meer op het blousje van Vuitton zou lijken. Chapeau mam!

Ik merkte dat ik het persoonlijk het moeilijkste onderdeel van deze look for less vond om de bozige blik van het model na te doen. Bij mij ziet het er over het algemeen meer uit alsof ik wantrouwig tegen de zon in kijk…

MadameAirFrance5

Bedankt voor de inspiratie, het bij elkaar zoeken van de outfits en het maken van de foto’s, mam!

 

Wat vind jij van deze Desert Cool outfits? En welk van de twee vind je het best nagemaakt?

 

MadameAirFrance2

 

Bron afbeeldingen: Madame Air France nr. 162

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Comments
 • Bertine
  12 juni, 2015

  hee zij is van hollands next top model?? wat heb je het weer goed nagemaakt, super!

  • Sabine
   14 juni, 2015

   Dankjewel Bertine! :D
   En ik heb het even opgezocht en dat klopt! Ze heet Tamara Slijkhuis en was blijkbaar de winnares van het vijfde seizoen van Hollands Next Top Model. Goed gezien zeg. :)

 • Desiree
  18 juni, 2015

  Leuk artikel hoor, erg mooi gemaakt !

 • Verdi
  5 augustus, 2015

  Erg goed gedaan. Zo goed zelfs dat ze jou in FR nu imiteren ;-)

  http://www.boredpanda.com/fashion-parody-ads-nathalie-croquet/

  • Sabine
   6 augustus, 2015

   Haha superleuk Verdi, thanks! :D