The Look For Less: Kate Moss #1

Posted on 3 min. leestijd

Jajaja, het is weer zover, een nieuwe Look for Less! Vandaag is het de beurt aan niemand minder dan Kate Moss, dus ik mocht mijn innerlijke topmodel ontketenen. Free at last!
Wat wel goed is om te benoemen is dat Kate Moss dan misschien een topmodel mag zijn, maar dat ze wel hele draagbare kleding draagt. Soms zie je celebrities in outfits rondhuppelen waarvan je denkt: ‘Het is puur het feit dat jij zo prachtig bent dat deze outfit er niet extreem raar uitziet.’ Maar dat is bij Kate Moss niet het geval! Zoals je in dit artikeltje zult zien zijn het vrij normale outfits die opgebouwd zijn uit hele normale kledingstukken.
Als je nou weinig geld hebt maar wel veel stijlambitie dan moet je twee dingen goed onthouden: de kringloop en Kate Moss!
Nu we hier al heel wat celebrity styles hebben nagemaakt hebben we stellig de ervaring dat de een veel makkelijker na te doen is dan de ander. Kate’s style is eigenlijk supermakkelijk na te doen met kringloopkleding, juist omdat het dus hele normale kledingstukken zijn. Dus onze gratis tip van de dag: Google Kate en zoek naar afbeeldingen en hou die in je hoofd of zet ze op je smartphone. Geloof ons, je vindt in elke kringloop wel iets van je gading.

 

De eerste outfit vind ik het beste voorbeeld van een outfit die uit afzonderlijk hele normale kledingstukken bestaat, maar die door de combinatie toch wel speciaal is.

katemoss6

Hoe schattig staat die vriendin van Kate trouwens op bovenstaande foto. Ik vind het zo’n lief gezicht. :) Op de volgende foto mocht ze gelukkig ook onder de paraplu.

katemoss4

Korte spijkerbroek, €3,00, Kringloopcentrum Eemnes – Zwart jasje, 5,00, Kringloop Den Haag – Hoed, 2,00, Emmaus Bilthoven – Wit overhemd, 4,00, Emmaus Bilthoven – Gilet, 3,00, Emmaus De Bilt

katemoss7

De tweede outfit vind ik persoonlijk de leukste outfit. Deze zou ik het snelst dragen en hoewel ik hem uit mezelf nooit zo bij elkaar gezocht zou hebben vond ik hem wel erg leuk staan! Zo zie je maar hoe onze gratis tip van de dag kan uitwerken.

KateMoss1
Zwarte jas, £6,00, Charity shop Colchester – Dierenprint legging, €3,00, Kringloop Gouda – Zwarte sjaal, €2,00, Kringloop Rataplan DiemenZwart truitje, €4,00, Kringloopcentrum Eemnes – Laarsjes, €6,00, Kringloop Spullenhulp Soest

katemoss2

Ik zou zelf ook nooit op het idee gekomen zijn om een broek met tijgerprint aan te schaffen, maar in combinatie met het zwart vind ik het juist heel erg leuk!

katemoss3

De derde en laatste outfit vind ik ook gaaf. De bontbodywarmer van Kate is misschien iets overweldigender dan ons kringloopnummertje, maar ik vind het een geslaagde look!

katemoss8

 Zonnebril, €2,00Kringloopcentrum Eemnes – Skinny jeans, €3,00, Kringloop Rataplan Diemen – Bodywarmer, €7,00, Marktplaats – Grijs t-shirt, €4,00, Emmaus Bilthoven –  Laarsjes, €6,00, Kringloop Spullenhulp Soest – Gilet, 3,00, Emmaus De Bilt – Sjaal, €1,00, Kringloop Rataplan Diemen

katemoss9

 

Ziet ze er niet geweldig uit, die Kate? Ook geen verwend krengetje trouwens. We zien veel van haar kleding en schoenen in verschillende outfits terug. Kijk bijvoorbeeld naar de schoenen van de tweede en derde outfit. Dat vinden wij sympathiek.

Mam, bedankt voor het samenstellen van de outfits en het maken van de foto’s! En lieve lezers, bedankt voor het lezen! Laat vooral een reactie achter als je het een leuke Look For Less vond en/of klik op het hartje bovenaan het artikeltje. Daar worden we altijd erg blij van. :)

Welke van deze drie outfits zou jij zelf het liefste dragen?

 

Bronnen foto’s Kate Moss: 1, 2, 3.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 Comments
 • Natascha
  11 maart, 2015

  Wat goed gedaan! Mooie outfits, alle drie!

  • Sabine
   11 maart, 2015

   Hartelijk dank Natascha! :)

 • Ina
  11 maart, 2015

  Opnieuw een geslaagde actie!
  Zelf zou ik de derde outfit kiezen. De legging vind ik te strak zitten., sorry.
  Koop je deze kleren voor je zelf, of geef je alleen de prijs aan wat het gekost zou hebben.
  Groet, Ina

  • Sabine
   11 maart, 2015

   Hey Ina! Dankjewel!
   Ik snap je punt van de legging wel hoor. Ik zou hem ook niet zonder die lange jas dragen. ;)
   Ik moet bekennen dat m’n moeder het grootste deel koopt bij kringloopwinkels. Er zitten ook wel eens kledingstukken tussen die ik al voor mezelf bij kringloopwinkels gekocht had (zoals in dit artikeltje het korte spijkerbroekje.)
   De kleding die we gebruikt hebben gebruiken we soms opnieuw voor andere looks for less, of we houden ze voor onszelf, of we verkopen het weer via marktplaats, of we brengen ze weer terug naar de kringloop! :)
   De prijzen geven dus wel aan hoeveel we er voor betaald hebben.

   • Josee van den Berg
    12 maart, 2015

    Voor deze LFL heb ik alleen nog apart gezocht naar een bont bodywarmer en een dierenprint legging. Al het andere hadden we al. Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik voor hoeden een tic heb. Zie ik er een voor minder dan 3 Euro dan koop ik hem en zet hem op de stapel, die zo langzamerhand omkiepert.

 • Jacob
  11 maart, 2015

  Mooie foto’s en bewerkingen!

  • Sabine
   11 maart, 2015

   Thanks Kuba! <3

 • Bertine
  11 maart, 2015

  wat ben je weer geniaal! alle 3 de looks vind ik geslaagd!

  • Sabine
   11 maart, 2015

   Heel hartelijk dank Bertine! ^^

 • Maaike
  16 maart, 2015

  Weer een leuke look for less! Een verzoekje: een look for less van Emma Watson? Ik ben heel benieuwd hoe jij dat zou vormgeven!

  • Josée van den Berg
   23 maart, 2015

   Wat leuk. Emma stond al op onze shortlist.

  • Sabine
   24 maart, 2015

   Inderdaad, leuk idee! Dankje!

 • Stephanie
  23 april, 2015

  Leuk weer! ^^ Ik vind de broek met tijgerprint je echt goed staan!