Kringloopdonaties November 2016

Posted on 1 min. leestijd

Fijne Sint Maarten allemaal!
Wat een week… wat een week… Ik moet zeggen dat ik woensdag behoorlijk ondersteboven was van het nieuws van Trump. Wat een verschrikking… Ik zal eerlijk bekennen dat ik er zelfs om moest huilen. Maar love trumps hate, dus daar probeer ik hoop uit te halen. Ik hoop maar vanuit de grond van m’n hart dat het op z’n pootjes terecht komt.
En gelukkig is het vandaag Sint Maarten, een van mijn favoriete dagen van het jaar. Ik heb weer flink wat lekkers in huis gehaald en zit klaar bij de deur. :)

En dan nu: kringlooppraat! Ik neem vandaag een hele andere insteek dan ik normaliter doe, ik ga jullie namelijk niet vertellen wat ik bij een kringloopwinkel gekocht heb, maar ik ga jullie laten zien welke kledingstukken ik naar de kringloop toe ga brengen! Vorige week vertelde ik dat ik toe was aan een nieuwe KonMari opruimronde van m’n kledingkast. Dit heeft ertoe geleid dat ik weer aardig wat kledingstukken wegdoe. Een selectie hiervan laat ik jullie in onderstaand filmpje zien. Ik zal deze kledingstukken morgen naar de Emmaus in de binnenstad van Utrecht brengen.

Brengen jullie vaak kleding naar kringloopwinkels toe?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Comments
 • Vanessa
  11 november, 2016

  Ik kijk altijd eerst of er mensen in mijn omgeving (werk) zijn die dingen kunnne gebruiken. Dan lever ik spullen in voor stichting Altijd Content. Die brengen kleding naar Letland

  • Sabine
   17 november, 2016

   Leuk om te horen wat jij met je kleding doet, Vanessa! Ik kende die stichting nog niet.

 • N.
  11 november, 2016

  Hi Sabine,

  Wat een leuke insteek om over kringloopkleding te praten. Heb je het nadeel van Konmari kunnen ombuigen naar een voordeel: toch een onderwerp om over te bloggen;-)

  De kleding die wij niet meer dragen gaat hoofdzakelijk naar Roemenie.

  Ik ben nu de Konmari methode aan het toepassen op meubels, dacht dat ik ze zou missen en kon er daarom jarenlang geen afstand van doen. Nu is eindelijk de knop om, dankzij de mantra “Wordt ik er blij van?”

  N.

  • Sabine
   17 november, 2016

   Dankjewel N! Haha, inderdaad, elk nadeel heb z’n voordeel. ;)
   Superleuk dat het ook bij je meubels werkt! Ik denk dat ik ook eens kritisch door mijn interieur zal gaan binnenkort en dan kan ik daar misschien ook weer een filmpje van maken.
   En die mantra werkt als een trein hè? :)

 • Tjoe
  11 november, 2016

  Weer super leuk gedaan Bienie. Die kledingstukken zullen zeker andere mensen blij maken.

  • Sabine
   17 november, 2016

   Thanks Tjoe! Ik denk het ook. ^^

 • J
  11 november, 2016

  Ooh dat laatste jurkje vind ik echt heel leuk!
  Jammer dat ik niet in Utrecht woon ;)
  Tof om een keer te horen wat de verhalen achter spullen zijn die naar de kringloop gaan. Vind de onderwerpen van je blog echt goed!

  • Sabine
   17 november, 2016

   Wat leuk om te horen, J! You make my day. Dankjewel! :D