Mijn kringloopcadeautjes

Posted on 2 min. leestijd

Vorige week werd ik 28 en beschreef ik al hoe mijn man Jacob mij flink had verwend met een ontbijtje op bed, een reep Tony’s Chocolonely en een etentje in een fantastisch Utrechts restaurant (klik hier als je dat wil teruglezen). Echter, daarmee bleek mijn verjaardagsviering nog niet klaar te zijn! Op zaterdag nam hij me namelijk mee de stad in en mocht ik nieuwe handschoenen uitzoeken, omdat hij wist dat ik graag nieuwe leren handschoenen wilde. Ik was er al een tijdje bij kringloopwinkels op aan het azen geweest, maar telkens zonder succes, dus had ik me geschikt in mijn lot dat ik voor ‘echt nieuwe’ handschoenen zou gaan.
Samen gingen we veel winkels in, maar kwamen maar geen geschikte handschoenen tegen. Ik zocht namelijk eenvoudige, maar warme, bruinleren handschoenen. De enige die in de buurt kwamen vonden we bij de Bijenkorf, maar die kostten -houd je vast- €75,00! Ik wist echt niet wat ik zag… €75,00! Na een paar uur begon de moed me toch wel in de schoenen te zakken. Ik verwachtte al met koude handen naar huis weder te keren toen Jacob voorstelde om voor de gezelligheid nog even langs kringloopwinkel De ARM aan de Oudegracht te gaan. We waren nog geen twee seconden binnen, of Jacob zag vanuit zijn ooghoek één paar handschoenen liggen: bruin soepel leer, met een heerlijke warme en zachte voering, en ze zaten als gegoten! Maar dan voor de prijs van €7,50. Nou volgens mij was het meant to be!

handschoenen

Ik was helemaal in m’n nopjes! Maar Jacob zei dat ik nog meer cadeautjes mocht uitzoeken, omdat hij nu eigenlijk €67,50 bespaard had. ^^

Toen heb ik nog twee andere prachtige accessoires gekocht. Allereerst dit paar roze oorringen à €1,00:

oorbellen

En een hele mooie nepbonten colsjaal voor €5,00. Vorige winter had ik zo’n colsjaal al vaak bij ‘echt nieuwe’ winkels zien liggen en vond ik ze heel gaaf. En nu heb ik er zelf eentje!

sjaal

Ik ben zo blij met m’n cadeautjes! Nu ben ik helemaal klaar voor de herfst- en wintermaanden. Heel erg bedankt lieve Kuba voor de cadeautjes! Jarig zijn was nog nooit zo leuk als sinds ik met jou getrouwd ben.

cadeautjes2

Hoe vinden jullie mijn kringloopcadeautjes?

Lees ook mijn overpeinzing over kringloopcadeautjes: Kringloopcadeaus… Yay or Nay? En inpaktips om ze chic te maken!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Tjoe
  29 oktober, 2016

  Ah zo schattig. Wat lief van je Kuba. ????

  • Sabine
   1 november, 2016

   Ja heel lief. :)