Mijn werkweek in kringloopkleding + Instagram

Posted on 3 min. leestijd

Ik heb deze week een grote stap in mijn blogcarrière gezet… ik heb een Instagram-account aangemaakt! Ik weet het, ik ben een ietwat ‘late adapter’, maar beter laat dan nooit. Hierbij de link naar mijn account: trashfashionnl op Instagram.  Mocht je het leuk vinden om me te volgen, dan vind ik dat natuurlijk hartstikke tof!

Sinds ik m’n Instagram account heb ben ik begonnen met elke ochtend een telefoonfotootje te maken van m’n SHOOTD (second hand outfit of the day). Ik moet helaas wel bekennen dat m’n telefoonfotootjes niet van de hoogste resolutie zijn, maar het is wel een makkelijke en snelle manier om m’n kringloopoutfits vast te leggen.
Het leek me leuk om jullie vandaag eens te laten zien wat ik de afgelopen vier dagen gedragen heb naar mijn werk bij de bank. (Klik hier om wat meer over mijn baan te lezen.) In de beschrijving bij de plaatjes heb ik gezet welke onderdelen van m’n outfits van kringloopwinkels komen. (Vrijwel alles, op m’n panty’s en m’n zwarte schoenen na.)

Maandag

maandagIk was zelf erg in m’n hum met deze outfit. Dat losse vest dat ik voor €4,50 bij de Emmaus kocht vind ik echt heerlijk zitten en ook schwung geven aan de outfit.

 

Dinsdag

dinsdagOok met m’n dinsdagoutfit was ik zeer content! Ik ben gek op die trui, maar ik was misschien wel voornamelijk content door m’n prachtige bruinleren laarzen die ik voor €17,00 bij de Emmaus kocht. Een flinke prijs in mijn kringlopers-ogen, maar wat ben ik blij dat ik ze toch gekocht heb!

Woensdag

woensdagAh ja, de woensdag. Dit is echt een van mijn go-to outfits. M’n zwarte pantalon en m’n grijze coltrui. Beiden van kringloopwinkels. Ik vind dit zelf een hele fijne outfit omdat hij zo zonder poespas is. Simpel doch elegant, typte ze zonder enige schroom. ;)

Donderdag

donderdagEn deze outfit droeg ik donderdag. Ik moet zeggen dat ik vind dat het fotootje hem niet helemaal recht doet. Vooral m’n prachtige Copines-rok niet, die ik op Nationale Kringloopdag kocht bij Kringloop Zeist. Een supermooie grijze wollen kokerrok. I love it!

Instagram-tips gevraagd!

Ik moet wel bekennen dat ik nog niet helemaal door heb hoe Instagram nou werkt. Ik ben mensen gaan volgen, dus daarvan zie ik foto’s in m’n tijdlijn. Maar dat zijn mensen met wie ik al facebookvrienden was, of celebrities die ik zelf opgezocht heb. Maar hoe leer je nou goed nieuwe Instagramaccounts kennen? Ik zie bijvoorbeeld dat mensen mij zijn gaan volgen die ik nog niet persoonlijk kende. Superleuk natuurlijk, maar hoe zijn zij dan bij mijn account gekomen? Zijn er verfente Instagrammers onder jullie die me tips kunnen geven?

Als iemand ook tips heeft voor betere telefoonfoto’s sta ik daar zeker ook voor open! Misschien moet ik me erbij neerleggen dat de Fairphone niet de beste camera heeft, en het helpt natuurlijk ook niet echt mee dat het ’s ochtends nog een beetje donker is, maar misschien is er wel iets wat ik kan doen om het beter te maken. Alle tips zijn welkom!

Ik ben benieuwd, zitten jullie ook op Instagram? En welke van mijn vier SHOOTDs vond je het leukst? Laat het weten bij de comments!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • J
  18 november, 2016

  Instagram draait een beetje om hastags, die je zelf ook al gebruikt zie ik. Gewoon doorklikken op tags die je aanspreken, dan kom je vanzelf bij mensen met leuke foto’s, die je dan weer kan volgen. Volgen is trouwens ook geen vrienden worden, het is lekker vrijblijvend ?

  • Sabine
   18 november, 2016

   Ah goeie tip J, doorklikken op hashtags. Ga ik doen, thanks! :D

 • Bertine
  20 november, 2016

  Leuk, ik volg je hoor!!!

  • Sabine
   24 november, 2016

   Dank Bertine! En ik volg je terug! ^^

 • Stephanie
  8 december, 2016

  Oeh leuke outfits! De 4e is mijn favoriet, en ik ben je natuurlijk meteen gaan volgen op IG :) leuk! Oh en als tip: inderdaad via hashtags doorklikken

  • Sabine
   11 december, 2016

   Bedankt Stephanie! En wat leuk om je weer tegen te komen op het wereldwijde web! :D