28 jaar, nieuwe kringlooplaarzen en een kijktip

Posted on 2 min. leestijd

Het artikeltje van vandaag is een beetje een samenraapseltje van dingen die ik met jullie wil delen. Allereerst het feit dat ik gisteren 28 ben geworden! Hieperdepiep hoera! Ik zag een klein beetje op tegen deze verjaardag, maar 28 is tot nu toe een zeer feestelijke leeftijd gebleken. ;)
M’n man heeft me ontzettend goed in de watten gelegd. (Kijk hoe nonchalant ik over Jacob praat als ‘mijn man’, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. ^^ Geloof mij, m’n hart maakt nog iedere keer een klein sprongetje als ik dat doe.) Het begon met een ontbijtje op bed en een heerlijke reep Tony’s Chocolonely Limited Edition gember-citroen!
Dit was m’n verjaardagsoutfit. Hoewel ik op m’n werk een zwart krijtstreep jasje droeg in plaats van dit feestelijkere gouden jasje dat ik voor €9,00 bij de ARM in Hoograven kocht. De witte top kocht ik voor €3,50 bij Kringloopcentrum Baarn en het groene rokje kocht ik voor €2,50 bij Kringloop Rataplan Diemen.

verjaardagsoutfit

De cirkelsjaal kocht ik tijdens Nationale Kringloopdag voor €4,00 bij Kringloop Zeist.

sjaal

En dan doe ik meteen een zijstapje naar m’n nieuwe laarzen, m’n meest recente kringloopaankoop! Ik kocht ze vorige week bij de Emmaus in Utrecht. Ze waren redelijk aan de prijs, namelijk €17,00, maar het zijn wel hele mooie echt leren laarzen. Ik vind de stevige hakken erg prettig lopen en ik vind de kleur bruin ook heel mooi. Ik ben superblij met ze!

laarzen

’s Avonds nam Jacob me mee naar een ontzettend gaaf restaurant: WT, in een oude watertoren in Utrecht.

Afbeeldingsresultaat voor wt utrecht
bron foto

Jeetje, wat een aanrader is dat! We zaten op de bovenste verdieping, omringd door glas, met prachtig uitzicht op de stad. Jacob had geregeld dat we een tafeltje met zicht op de Domtoren hadden. Ik heb helaas geen mooie foto’s gemaakt gisteren, maar Jacob had een telefoonfotootje gemaakt zodat ik toch iets kan laten zien:

wt

Ik vind het restaurant echt een ontzettende aanrader! Het interieur en het uitzicht is prachtig, zeer goede bediening, en het eten was ook heerlijk. Vooral het bloemkool hoofdgerecht doet me nog watertanden. Het was echt een heel romantisch avondje.

En dan nu iets heel anders. Mijn collega Eric, waarmee ik de blog Ook bankiers gaan naar de kringloop heb geschreven, attendeerde mij op een superleuk YouTube-kanaal van Tim Knol: Lost and Found. Hier plaatst hij filmpjes waarop hij met andere heren kringloopwinkels bezoekt. Ik vind ze erg vermakelijk en wilde ze daarom ook met jullie delen! Hieronder een voorbeeldje:

 

Nou dat was het weer voor vandaag. Een heel fijn weekend allemaal!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Ingrid
  22 oktober, 2016

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!???
  Mooie outfit. Vooral dat ‘ gouden’ jasje; heel feestelijk……

  • Sabine
   28 oktober, 2016

   Bedankt Ingrid! :)

 • Bertine
  22 oktober, 2016

  nog gefeliciteerd met je verjaardag! prachtige laarzen droeg je! en super leuk dat je daar ging eten!

  • Sabine
   28 oktober, 2016

   Merci Bertine! :)