Emmaus kringloop haul nazomer 2016 #1

Posted on 1 min. leestijd

Afgelopen weekend heb ik echt de meest succesvolle kringlooptrip in maanden gehad! Ik ging naar de Emmaus in Utrecht en sloeg daar €57,00 stuk. Het was zo succesvol dat ik er twee haul-filmpjes uit heb kunnen halen! Vandaag laat ik deel 1 zien.

Hieronder mijn aankoopjes nog eens op een rijtje:

Het shirt kostte €3,50. (Ik weet het, ik weet het, ik moet er even een strijkboutje overheen halen… Dat zal ik doen. ^^)

shirt

Het grijze kokerrokje kostte €4,50. (Sorry voor deze knullige foto. Dit was het eerste wat ik aanpaste en ik was Jacob vergeten te vragen een foto te maken, waardoor ik het met een screenshot van het filmpje moest doen. :P)

rok

Voor de rode high-low jurk heb ik €6,00 betaald.

jurk

En tot slot het topje, dat €3,00 kostte.

top

Wat vinden jullie van deze aankoopjes? En zouden jullie een kledingstuk tweedehands wel kopen terwijl je eigenlijk niet achter het merk staat?

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • Geertje
  2 september, 2016

  Vooral het topje is super! Dat zou ik er zelf ook uitgepikt hebben.
  Ik ben benieuwd naar de tweede helft.

  • Sabine
   9 september, 2016

   Bedankt Geertje!

 • Ingrid
  2 september, 2016

  Leuk weer eens een shoplog! Ben ook benieuwd naar de rest……
  Ben zelf voor het eerst naar de Terres des hommes winkel in Assen geweest. Is denk ik een vergelijkbaar winkeltje als de Emmaus in Utrecht; klein, voornamelijk kleding ,een kast met boeken, spelletjes en een beetje servies. Viel met m’n neus in de boter want ze hadden uitverkoop; alle zomerspullen voor 1 euro!
  Met een tas vol weer thuisgekomen ?

  • Sabine
   9 september, 2016

   Thanks Ingrid! Die uitverkoop klinkt fantastisch zeg: alle zomerspullen voor 1 euro! Misschien moet ik ook eens een bezoekje brengen aan Assen!

 • Lisa
  4 september, 2016

  Ik vind dit soort flimpjes echt super :) Je straalt in deze video, je kan echt zien dat je er blij mee bent. Er is niets leuker dan goedkoop mooie kleding scoren toch? ;)
  Ik kijk uit naar deel 2.

  Tjah en wat betreft de Primark…
  Aan de ene kant snap ik dat je het dan liever niet koopt (heb ik zelf ook), aan de andere kant, het kledingstuk is op deze manier nog soort van “” te redden “”. Dan wordt het in ieder geval wel nog gedragen.

  • Sabine
   9 september, 2016

   Bedankt voor je mooie reactie Lisa! Nu straal ik helemaal bij het lezen ervan! :D
   Bedankt dat je jouw visie deelt over mijn Primark dilemma! Ik neig ook naar jouw mening. :)