Mijn vijf favoriete kerstartikeltjes van de afgelopen vijf jaar

Posted on 2 min. leestijd

Goedemorgen lieve lezers,
Ik realiseerde mij dat ik al bijna vijf jaar blog! Het begon allemaal in februari 2012 en inmiddels is het alweer eind 2016. Wat vliegt de tijd! Ik scrollde van de week eens door m’n decemberartikeltjes uit de afgelopen jaren en kwam tot de conclusie dat ik in die vijf jaar best wat leuke kerststukjes (gheghe, kerststukjes) geschreven heb. Daarom heb ik vandaag voor jullie mijn vijf favoriete kerstartikeltjes uit de geschiedenis van TrashFashion op een rijtje gezet. Dus bij deze, om nog meer in de kerstsfeer te komen, in willekeurige volgorde, mijn vijf favoriete kerstartikeltjes:

 1. SHOOTD Christmas Special
  In deze second hand outfit of the day droeg ik een aangepaste versie van de outfit van de kerstman en lichtte toe waarom mijn outfit beter gestijld was dan het zijne. (Met alle respect voor deze olijkerd natuurlijk.)
  Lees het hier: SHOOTD Christmas SpecialEen kerstontbijt voor Floddertje.
 2. Filmpje: Kersthaul Kringloopcentrum Baarn
  Vorig jaar was ik zo leuk geslaagd bij de feestkledingverkoop en kerstmarkt van Kringloopcentrum Baarn! Ik nam toen een haulfilmpje op waarin ik mijn kerstaankoopjes aan jullie liet zien.
  Lees het hier: Filmpje: Kersthaul Kringloopcentrum Baarnkerstmarkt4
 3. Eggnog or hot chocolate?
  Voor een bloggers-christmas challenge moest ik een keer een artikeltje schrijven over het dilemma ‘advocaat of warme chocolademelk’. Pff, makkelijkste dilemma ooit natuurlijk. Om het toch wat interessanter te maken trok ik de vergelijking met ‘Brad Pitt of Ryan Gosling’ en sloot ik af met een veel moeilijker dilemma… Kijk, nou komen we in de kerststemming!
  Lees het hier: Eggnog or Hot Chocolatedilemma
 4. Kringloopcadeautips voor hem en haar
  Ik  verwees vorige week ook al naar dit artikeltje, maar dat komt omdat ik er zelf nog steeds heel erg achter sta: bij kringloopwinkels kan je echt voor zowel mannen als vrouwen hele leuke persoonlijke cadeaus scoren. En ik weet dat er mensen zijn die dat toch nog een gek idee vinden, een kringloopcadeau, maar ik hoop dat ik die mensen met deze tips kan verleiden het toch eens een kans te geven.
  Lees het hier: Kringloopcadeautips voor hem en haarstropdassen
 5. The Look For Less: Dior J’adore
  Een integraal onderdeel van de kersttijd zijn toch wel de parfumreclames. Ik was altijd erg gek op die van Dior J’adore en twee jaar geleden maakten m’n moeder en ik een scene uit die reclame na voor the look for less! Ik vind het resultaat geslaagd maar kijk er vooral ook met plezier op terug omdat we zoveel lol hadden met het maken in de vrieskou onder de Domtoren in m’n stadsie Utrecht. ^^
  Bekijk het filmpje hier: The Look For Less: Dior J’adorej_adore_dior_tlfl2

 

Zijn jullie al in de kerststemming? Jacob en ik gaan dit weekend onze kerstboom optuigen. :)

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments
 • Beerenondergoed
  12 december, 2016

  Nummer vijf is gaaf gedaan Sabine! Op naar de volgende vijf jaar van je blog, ik blijf fan! X Robin

 • Ingrid
  13 december, 2016

  De shootd christmas special vind ik echt het leukste kerststukje! Vooral met die geinige uitleg erbij….
  Hele weekend lekker gerommeld maar huis is helemaal in kerstsfeer! Gezellig.
  Weliswaar geen kringloop kerstspullen maar zelfgekochte, zelfgemaakte en gekregen spullen die we in de loop van twintig jaar hebben verzameld. Het uitpakken van de kerstdozen is al een feestje op zich,

 • Fashionfan
  15 december, 2016

  Weer een heel leuk stukje! Mijn favoriet is nummer 5 :)