The Look For Less: Jennifer Lopez

Posted on 2 min. leestijd

Don’t be fooled by the rocks that I got. I’m still, I’m still Bini from the blog!

Het is vandaag tijd voor weer een nieuwe look for less, dit keer hebben we met kringloopkleding de look nagemaakt van niemand minder dan Jennifer Lopez! Ik vind J.Lo een toffe chica. Ik was vroeger helemaal weg van de film The Wedding Planner en ik vind Jenny From The Block en Love don’t cost a thing nog steeds heerlijke nummertjes. Over haar kledingstijl heb ik nooit een uitgesproken mening gehad, volgens mij heeft ze ook niet per se een signature look. Ik vind de denim outfit uit dit artikeltje wel heel erg leuk!

TLFLJLo4

Zonnebril, €2,50, Emmaus Bilthoven – Spijkerblouse, €4,00, Kringloop Doorn – Jeans, €5,00, Emmaus Bilthoven – Schoenen, €5,00, de Kringloper Naarden.

TLFLJLo5

In onze research naar J.Lo kwamen we trouwens dit leuke filmpje tegen dat we graag met jullie willen delen.

De volgende outfit hebben we op een redelijk vrije manier ingevuld. Eigenlijk draagt Jennifer hier een jas, en ik een vestje en een rok, maar het totaalbeeld vind ik aardig overeenkomen.

TLFLJLo6

Vestje, €3,00, Emmaus Bilthoven – Rok, €3,00, Kringloop Zeist – Schoenen, €5,00, Marktplaats.

TLFLJLo7

De derde en laatste outfit vind ik ook heel gaaf, vooral door het mutsje. Ik houd nou eenmaal ontzettend van grijze kleding en ik vind de totale look lekker nonchalant en comfortabel, maar toch gekleed.

TLFLJLo1

Mutsje, €0,50, Rataplan Diemen – Sjaal, €0,50, Rataplan Diemen – Trui, €3,00, Kringloop Zeist – Jeans, €5,00, Emmaus Bilthoven – Schoenen, €6,00, de Kringloper Naarden.

TLFLJLo2

 

Ik hoop dat jullie het weer een leuke look for less vonden! Wij hebben er in ieder geval weer veel plezier in gehad hem te maken.

Wat vinden jullie van deze drie de leukste outfit van La Lopez?

Bronnen foto’s JLo: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Christine
  13 mei, 2016

  De denim outfit vind ik je super staan! Maar ook de laatste casual-outfit kun je goed hebben.. en het is weer een leuke look for less geworden! Mijn eerste herinnering aan J-Lo is trouwens een geurtje van haar dat ik voor €1,- bij de kringloop kocht..

  • Sabine
   20 mei, 2016

   Dankjewel Christine! En wat leuk dat jij een kringloopgerelateerde herinnering aan Jennifer hebt! :D

 • Bertine
  14 mei, 2016

  je bent geweldig! die eerste outfit staat je geweldig! ik houd helemaal niet van spijker op spijker maar ik moet eerlijk zeggen dat dit een geweldige outfit is! ook weer te gek na gedaan:)

  • Sabine
   20 mei, 2016

   Dankjewel Bertine! Ik word helemaal blij van je reactie! ^^