TrashWedding #16: Laura Dols Vintage Trouwjurken #2

Posted on 1 min. leestijd

Eerder schreef ik dit artikeltje over Laura Dols Vintage Trouwjurken. Vandaag wil ik jullie een filmpje laten zien waarin ik niemand minder dan Laura Dols herself interview. Ik vond haar verhaal heel leuk!

Ik had mijn trouwjurk al gekocht via Marktplaats (lees hier hoe meant to be dat was) voordat ik een bezoekje bracht aan Laura Dols, dus ik moest me inhouden om niet zelf allerlei vintage jurken te gaan passen. Maar het kon natuurlijk geen kwaad om rond te snuffelen. M’n moeder was ook mee en haar oog viel op een prachtige vintage sluier die €60,00 kostte.  Eigenlijk was ik van plan om bij onze bruiloft de sluier te dragen van een stukje stof, die ik ook bij The Look For Less – Rock ’n Roll Bride droeg, zie onderstaande foto:

rocknrollbride1Maar bij het zien van de vintage sluier bij Laura Dols was ik op slag verliefd. En ik heb er geen spijt van gehad, want was was ‘ie prachtig! Ik heb er op onze grote dag ook veel mooie complimenten over gekregen.

MdP14

tweedehandsbruidslook3

S+J1

tweedehandsbruidslook4

Ik wil Laura Dols hartelijk bedanken voor haar gastvrijheid! Het is echt een feest om naar haar bruidsjurkenzaak toe te gaan en ik kan het ieder bruidje in spe van harte aanbevelen.

Zouden jullie in een vintage trouwjurk willen trouwen?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Geertje
  4 september, 2016

  Eindelijk heb ik dit filmpje gekeken. Wat een leuk mens, en wat gaaf dat zo’n Australische dame zoveel invloed had met haar idee!

  • Sabine
   9 september, 2016

   Hey Geertje! Wat leuk dat je hem nog gekeken hebt! Ja cool verhaal vond ik ook. :)

 • J
  11 november, 2016

  Ik ben dus getrouwd in de jurk die je bovenaan laat zien, met het Parijse kant :)

  • Sabine
   15 november, 2016

   Oh my gosh!!! Die vind ik zo mooi! Oh ik ben echt heel benieuwd hoe je eruit zag! <3 Nog van harte gefeliciteerd!!!