TrashFashion bestaat vijf jaar!

Posted on 3 min. leestijd

Deze week zat ik nietsvermoedend op de bank uit te buiken van een heerlijk maaltje toen Jacob op me af liep en zei: “Bini, ik heb een speciaal toetje voor ons, omdat we deze week een belangrijk jubileum hebben.” Ik schrok, omdat ik geen idee had wat voor jubileum dat dan moest zijn, en probeerde vliegensvlug de hoogtepunten uit ons leven samen af te gaan: onze eerste ontmoeting, onze eerste kus, onze bruiloft, niks viel in februari. Het enige wat ik zo snel kon bedenken was dat we volgens mij in februari telefoonnummers uitwisselden, maar dat hadden we de afgelopen negen jaar nooit eerder gevierd…

Toen toverde Jacob deze prachtige taartjes tevoorschijn en zei: “TrashFashion bestaat deze week vijf jaar!”

 

Vijf jaar alweer! Dat is toch wel een beetje bijzonder. :) TrashFashion is nooit een hele grote blog geworden, maar ik blog nog steeds met heel erg veel plezier. 390 artikelen en 57 YouTube video’s verder wil ik deze gelegenheid graag aangrijpen om een paar mensen te bedanken die mij dit blogplezier geven. 

Alle TrashFashionista’s

In mijn categorie TrashFashionista’s laat ik inspirerende vrouwen en mannen aan het woord die vertellen over hun ervaringen met kringloopshoppen. Ik ben ontzettend blij met al deze mooie mensen die bereid zijn om hun visie met ons te delen.

Alle lezers

Ik vind het niet cool om te bekennen, maar ik word toch altijd wel blij als ik zie dat een artikeltje veel gelezen wordt. Ook kan ik er heel blij van worden als ik in m’n statistieken zie dat er een nieuwe bezoeker is die drie kwartier allemaal verschillende pagina’s en artikelen bekeken heeft. Het allerblijst word ik toch wel van mensen die een reactie achterlaten. Als ik zie dat er weer een reactie bij is maakt m’n hart toch een sprongetje, dus iedereen die dat wel eens doet: heel erg bedankt!

Kringloopmedewerkers

Ik ben ook heel blij met alle mensen die zich inzetten om zulke mooie kringloopwinkels te bieden. Misschien komt er ooit een tijd dat ik niet meer blog, maar ik verwacht niet dat er ooit een tijd komt dat ik zal stoppen met kringloopwinkelen! Dank voor jullie inzet!

M’n moeder

M’n moeder doet heel erg veel voor TrashFashion. Zo schrijft ze af en toe gastcolumns, zoals Hoe herken je kwaliteit in een kledingstuk? en Who the  #$&% is Hendrik? Maar ze doet vooral ontzettend veel voor The Look For Less! Ze bedenkt welke looks we kunnen namaken, ze kringloopshopt de looks bij elkaar en ze maakt de foto’s! Ook heeft ze een keer zelf model gestaan bij The Look For Less: Diane Keaton! Ik vind het ontzettend leuk om deze hobby met haar te delen en hoop dat we dit nog lang samen blijven doen! Bedankt Mam!

M’n vader

M’n vader is zeker ook een bedankje waard. Hij gaat vaak met m’n moeder en mij mee kringlopen en meestal is hij veel sneller klaar dan wij en zoekt dan een boek uit waarmee hij op een van de banken in de winkel gaat zitten. M’n moeder en ik mogen dan de spullen die we al uitgekozen hebben bij hem stallen. Ook als ik bij m’n ouders The Look For Less kom doen helpt hij vaak met op- en afbouwen. En ik heb ook nog goeie herinneringen aan de keer dat hij met met de tuinslang besproeide om regen na te bootsen voor een artikeltje over mijn kringloopregenjas, of die keer dat hij de bladblazer erbij pakte om een foto van Michael Jackson na te maken.

 

Jacob

M’n rots in de branding Jacob, die altijd weer foto’s maakt en een uur lang in de achtertuin staat om filmpjes te maken van al m’n verschillende outfits voor een haul filmpje. Die bereid was om met mij The Look For Less: Bonnie & Clyde te doen. M’n lieve man, die al vanaf het moment dat ik voor het eerst opperde een blog te beginnen super enthousiast en supportive was en zelfs m’n hele blog gebouwd heeft, en die nu, vijf jaar later, nog speciale taartjes regelt om het eerste lustrum te vieren. Wat heb ik toch een geluk met jou, Kuba!

 

Kortom, de afgelopen vijf jaar heb ik heel veel plezier gehad met TrashFashion en dat komt zeker niet in de laatste plaats doordat ik het met zulke leuke mensen samen doe.

Hebben jullie nog suggesties voor de komende vijf jaar TrashFashion?

 

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 Comments
 • joella
  10 februari, 2017

  Wat leuk, gefeliciteerd! Op naar de komende jaren!

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Dankjewel!

 • Eva
  10 februari, 2017

  Proficiat ! Hopelijk volgen er nog vele leuke en inspirerende blogposts !

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Thanks, Eva :)

 • Bertine
  10 februari, 2017

  ah wat lief dat hij daaraan dacht! gefeliciteerd!

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Bedankt Bertine!

 • Vân
  10 februari, 2017

  Gefeliciteerd Sabine!! Super leuk en ontzettend lief van Jacob dat hij een taartje voor je had laten maken.

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Bedankt Vân! Ik vond het idd superlief! ^^

 • Ingrid
  10 februari, 2017

  Gefeliciteerd met je vijfjarige blog bestaan !!!!
  Ik volg je blog nu ruim een half jaar. Ik geniet van de nieuwe artikeltjes elke week maar mag ook graag artikeltjes herlezen of filmpjes opnieuw bekijken.
  Als je dan het begin vergelijkt met nu is je blog heel erg “gegroeid” en alleen maar mooier geworden! Hoop dat je nog lang doorgaat ; op naar het tweede lustrum.

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Wat fijn om te lezen dit! Dankjewel! :)

 • Françoise Vranken
  10 februari, 2017

  Nog steeds een wekelijkse trouwe lezer.

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Oh wat leuk Françoise! :D

 • Geertje
  10 februari, 2017

  En nog een trouwe lezer die je hart weer eens een sprongetje zal laten maken vanwege een reactie! Heel leuk dat Jacob aan dit jubileum dacht.

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Merci Geertje! :)

 • Intervisionair
  11 februari, 2017

  Ik ben inmiddels ook fan van jullie youtube kanaal! Blauw duimpje omhoog en blijf koperpoetsfilmviewaantallen krijgen :)

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Haha die draak van een koperpoets filmpje idd haha… als ik de tijd terug kon draaien had ik dat filmpje heel anders gemaakt. ^^

 • Sacha B
  11 februari, 2017

  Gefeliciteerd! Ik volg je blog al heel wat jaren met veel plezier, en hopelijk kan ik dat zeker nog vijf jaar doen :) Ontzettend lief van Jacob ook dat hij eraan gedacht had!

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Jeetje wat leuk! Dankjewel!

 • Matti
  11 februari, 2017

  Gefeliciteerd! Weer een heerlijk stukje leesvoer. In de komende vijf jaar maar eens viral gaan (?)

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Merci Mathieu!

 • Jolanda van den B
  11 februari, 2017

  Gefeliciteerd en super leuk om af en toe te lezen. Ga zo Door ..zou ik zeggen. Goed team heb je om je heen !!

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Dankjewel tante Jolanda! Ik bof maar met m’n team. :)

 • laura
  12 februari, 2017

  Wat leuk. Nog veel plezier de komende jaren. Ik geniet er ook van.

  • Sabine
   16 februari, 2017

   Heel erg bedankt tante Laura!

 • Christine
  26 februari, 2017

  Van harte gefeliciteerd met je eerste lustrum!!
  Bijzonder lief van Jacob om deze speciale gebakjes hiervoor te laten maken..
  Ik kan me echter ook goed indenken dat je schrok en dacht: “wat heb ik gemist?!”
  Heel erg attent van manlief..!!
  Veel plezier bij het bloggen in de toekomst en op naar de volgende vijf jaar!