Save the date! 1 en 2 september: opening RataPlan Diemen 2.0 en modeshow!

Posted on 1 min. leestijd

Lieve lezers, trekt allemaal uw al dan niet digitale agenda en markeer hierin 1 en 2 september voor een tweetal kringloophoogtepuntjes!

Vrijdag 1 september: Opening RataPlan Diemen 2.0

Kringloop RataPlan in Diemen gaat verhuizen! Na vijf jaar gevestigd te zijn aan de Weesperstraat 118 gaan ze naar Weesperstraat 140. Klein verschil in afstand, groot verschil in winkelervaring! Kom het zelf ervaren tijdens de feestelijke opening op vrijdag 1 september!

Zaterdag 2 september: Kringloopmodeshow RataPlan Diemen

En oh yeah! Ik mag weer een kringloopmodeshow presenteren! :D Ik heb dit een keer eerder mogen doen bij de opening van RataPlan Den Haag en vond het echt fantastisch leuk. Zie hier het artikeltje over de modeshow en de Look for Less challenge die we daar hielden. Op zaterdag 2 september ga ik dit in Diemen doen. De exacte tijd van de modeshow weet ik nog niet, maar zal ik binnenkort met jullie delen.

Ik zou het natuurlijk superleuk vinden als jullie komen kijken!

 

Bekijk de RataPlan website voor meer informatie over deze events!

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Christine
  18 augustus, 2017

  Vond jouw artikel over de modeshow in Den Haag indertijd zo leuk en vond het echt jammer dat ik daar niet bij kon zijn! En helaas.. ook deze datum is al geblokt in de agenda.. Hopelijk gauw weer een keer op een datum dat ik wel kan?! Veel succes en plezier alvast in Diemen!

  • Sabine
   1 september, 2017

   Dankjewel Christine! Ik ga proberen er dit keer weer een artikeltje aan te wijden. :) Superleuk om te horen dat je het destijds leuk vond!