Try on kringloophaul RataPlan Den Haag – deel 1

Posted on 1 min. leestijd

Toen ik bij de opening van Rataplan Den Haag was voor de kringloopmodeshow en de Look For Less Challenge ben ik er zelf ook wezen shoppen. En hoe! Ik ben met twee grote volle tassen naar huis gegaan. Ik heb daarom een tweedelig haul filmpje gemaakt waarvan ik vandaag het eerste deel online zet. Kijk mee naar mijn prachtige kringloopaankoopjes!

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

 

Even nog een vraag aan jullie: vinden jullie het prettig als ik zo’n filmpje opdeel in twee delen, of hebben jullie liever in een keer het lange filmpje? Ik heb het nu opgedeeld omdat ik bang was dat jullie hem anders te lang zouden vinden. Ik ben benieuwd, wat vinden jullie de maximale lengte voor zo’n soort filmpje?

Bedankt voor het kijken en kom vooral volgende week terug voor deel 2!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • Christine
  22 april, 2017

  Van mij mag een filmpje gerust een kwartier duren hoor ;)
  Maar wat een mooi moment hé, liefde op het eerste gezicht bij schoenen..?!!
  Mooie dingen weer gescoord!

  • Sabine
   6 mei, 2017

   Bedankt Christine! Haha ja dat is zeker een mooi moment! :)

 • Ingrid
  22 april, 2017

  Haul Filmpjes mogen van mij ook wel langer duren hoor! Handig van het ‘opknippen’ is wel dat je nieuwsgierig raakt naar de rest en in ieder geval je volgend post ook bekijkt.
  Zelf vind ik de haul filmpjes waar ook een ‘sfeerimpressie’ van de winkel bij zit het leukst.

  • Sabine
   6 mei, 2017

   Thanks Ingrid! Ik zal m’n best doen ook wat vaker in de winkel beelden te maken!

 • Geertje
  25 april, 2017

  Voor mij mag het ook wel wat langer hoor, maar ik ben inderdaad nu wel heel benieuwd naar de rest. Wat je jurkje betreft, ik vind het zo ook heel erg leuk, en waarschijnlijk beter dan hoe het bedoeld was. Ik heb collega’s die zulke jurkjes in de ‘echte’ maat dragen en over wie dan achter hun rug wordt gezegd dat dat toch echt te strak zit … Misschien is-ie daarom wel bij de kringloop beland, wie weet. ;-)

  • Sabine
   6 mei, 2017

   Dankjewel Geertje! En hee, dat is nog eens een interessante gedachte! Dat de mode er misschien juist voor zorgt dat kledingstukken afgedankt worden… Daar zou je best wel eens een punt kunnen hebben!