What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Comments
 • Ingrid
  10 maart, 2018

  Toevallig net in de “voorjaars”vakantie een hele tas vol kleding naar de “Terre des hommes” winkel in Assen gebracht en een tas vol versleten en kapotte kleding in de kledingbak gedaan (dankzij jouw tip)
  Overigens een hele leuke vakantie gehad met veel schaatspret op tweedehands schaatsen die mijn man nog gauw bij de kringloop had gescoord! ( was al weer zo lang geleden dat er geschaatst kon worden dat de jongens uit al hun schaatsen waren uitgegroeid)

  • Sabine
   21 maart, 2018

   Hey wat leuk dat je de kledingbak-tip in de praktijk brengt! ^^
   En dan ook nog eens tweedehands schaatsen. Ik zag ze bij ons in de kringloop ook liggen alleen vind ik schaatsen zo eng! :P

 • Petra
  14 maart, 2018

  Met opgroeiende kinderen hebben wij altijd wel een mand vol kleding die te klein is geworden. Bij ons gaat die naar een pleegzorgdepot. Hier kunnen pleegouders en tienermoeders terecht voor kleding, bedjes, speelgoed ed.

  • Sabine
   21 maart, 2018

   Wat mooi dat jullie jullie kleding daaraan doneren, Petra!

 • Vera
  15 maart, 2018

  Wat een leuke website!
  Heel inspirerend hoe je voor weinig geld leuke outfits samen stelt :)

  • Sabine
   21 maart, 2018

   Dankjewel Vera! Leuk om te horen!

 • Geertje
  16 maart, 2018

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik spulletjes naar de kringloopwinkel heb gebracht, maar ik geef wel geregeld dingen weg. Kinderkleding, babyspullen een onze buren die net hun eerste kindje hebben gekregen, etc. En sinds we hier in de buurt weggeefkastjes hebben, en niet alleen voor boeken, stop ik ook vaak spulletjes in de weggeefkast en haal er ook af en toe iets uit. Van alles: boeken, speelgoedjes, accessoires (kleding of voor in huis), pas nog veiligheidspulletjes om je keuken en stopcontacten kindveilig te maken. Eruit halen doen we ook: af en toe een boek, een mooie tulbandvorm, en een keer uit een lading ongesorteerd speelgoed een heleboel lego gevist!
  Ik vind die kasten echt heel leuk.

  • Sabine
   21 maart, 2018

   Wat grappig zeg! Ik ken inderdaad wel van die kasten voor boeken, maar niet voor spulletjes. Leuk dat zo’n initiatief van de grond komt!