4 seizoenen in kringloopkleding!

Posted on 1 min. leestijd

Ik ben er stellig van overtuigd dat er geen gelegenheden bestaan waarvoor je je outfit niet bij kringloopwinkels kunt vinden! (Wel interessant, ik heb even nagedacht, maar kan echt niks verzinnen…? Weten jullie iets?) En om die overtuiging te onderstrepen heb ik vandaag een nieuwe video voor jullie: 4 seizoenen in kringloopkleding!

Ongeveer een jaar geleden gaf ik een praatje over kringloopfashion bij het Vintage Fashion Festijn. Als dank daarvoor boden de organisatoren van het Vintage Fashion Festijn, Saskia en Bart, aan om voor mij een filmpje te maken. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Het duurde even voor het ons lukte om een geschikte datum te vinden, maar nu is hij er dan. En ik laat jullie graag het resultaat zien: TrashFashion in vier seizoenen!

Ik ben trouwens helemaal aan het genieten van de herfst, mijn favoriete seizoen! Tevens het seizoen van feestkleding- en kerstverkopen bij kringloopwinkels! Dus ga ook eens naar kringloopwinkels bij jou in de buurt om de mooiste feestoutfits in te slaan!

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • Ingrid
  2 december, 2018

  ⛄️Leuk, ?leuk , ?leuk, ? leuk!
  Wij hebben sinds een jaar of twee een tweedehands kleding winkel in het dorp; Via Via.
  Dit jaar hebben ze voor het eerst een soort pop up store geopend met alleen maar feestkleding in een pandje vlakbij de andere winkel; Via Via de luxe!
  Nu nog druk met sintfeest maar daar ga ik zeker een kijkje nemen

  • Sabine
   8 december, 2018

   Bedankt Ingrid! :D
   Wauw, Via Via De Luxe klinkt als een walhalla! Ik ben dol op feestkledingverkopen bij kringloopwinkels, en dat ze daar dan een hele pop-up store aan gewijd hebben! Wat een feest!

 • Carmen
  6 december, 2018

  Heel leuk! Die paarsachtige rok bij Herfst is mijn lievelings! En bij zomer dat groene jurkje met die fantastische schoenen. Love de kringloop.

  • Sabine
   8 december, 2018

   Dankjewel Carmen! I love it too! :D

 • Ingrid
  13 december, 2018

  Heb je filmpje nogmaals bekeken en pas nu valt me op dat de achtergrond meeveranderd met het seizoen! Grappig

 • Petra
  15 januari, 2019

  Wat een leuke vlotte video. Ik geloof dat we maar eens bij jou in de buurt naar de kringloopmoeten komen. Je hebt zo’n mooie spullen!