TrashFashion test de #2minutebeachclean!

Posted on 1 min. leestijd

Jongens, ik heb een wat aparte nieuwe hobby: De 2 minute beach clean! In onderstaande video laat ik zien hoe dit in z’n werk gaat.

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Wat vinden jullie van de 2 minute beach clean? De eerste keer vond ik het wel even wennen, maar al gauw kon ik er geen genoeg meer van krijgen, haha.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Comments
 • Nanda
  17 november, 2018

  Super, echt! Het leuke is dat het overal kan. Dus ook als je nooit op het strand bent. In het park, je eigen straat, in de stad. Vaak zwerft er ook wel ergens een plastic zak waar je het in kan doen.

  • Sabine
   25 november, 2018

   Haha ja dat klopt! De plastic zak in deze video hadden we toevallig gekregen van een man die zag dat we met onze handen vol troep liepen en hij had die zak zelf opgeraapt en gaf hem toen aan ons. ^^

 • Geertje
  25 november, 2018

  Inderdaad, super. Ook ik kom vrijwel nooit op het strand, maar zoals Nanda zegt, ook lokaal kun je veel doen. Vooral grote dingen zoals MacD zakjes en bakjes, flesjes en blikjes e.d. raap ik op en gooi ik in de dichtstbijzijnde vuilnisbak. Ik heb er weleens complimenten voor gekregen, maar ook een keer een hele smerige blik toen ik demonstratief een vrouw met dochtertje een flesje gaf dat ze net had gedropt (“sorry mevrouw, is dit van u? u liet dit net vallen ..”

  • Sabine
   25 november, 2018

   Wat goed dat je dat doet, Geertje! En ook stoer dat je dat durfde te zeggen! Ik vind het altijd heel erg naar als ik mensen afval gewoon op straat zie gooien (of uit een autoraampje, dat vind ik ook zo naar!), maar ik ben tot nu toe nog niet zo dapper geweest dat ik mensen erop durf aan te spreken, dus zit ik dan meestal vooral intern te koken, haha.

 • Petra
  15 januari, 2019

  Wat tof dat je dit doet. En ook nog eens extra workout in het mulle zand. Win-win situatie.