Mijn nummer 1 low-budget beautygeheim voor ieder huidtype!

Posted on 1 min. leestijd

Kringloopwinkels geven ons de mogelijkheid om er voor een laag budget fantastisch uit te zien. Daar gaat mijn blog over. Maar natuurlijk begrijp ook ik dat schoonheid niet alleen over je kleding gaat… Een outfit kan nog zo mooi zijn, je gezichtslook maakt het plaatje compleet.
Omdat ik het belangrijk  vind om ook mensen met een krappe kas ideeën mee te geven om het totale plaatje te bereiken wil ik voor vandaag TrashFashion eenmalig in een beautyblog veranderen. Ik heb namelijk het beste beautygeheim van de wereld ontdekt. En het goede nieuws is: het werkt bij ieder huidtype, is iedere dag te gebruiken, proefdiervrij en is ook nog eens low-budget! Het is een beautytip van een man die voor mij echt een beautyguru is… Roald Dahl.

Hier komt ‘ie:

Roald Dahl...I read this as a kid and it makes even more sense as an adult...funny how that happens...

Bovenstaande tekst uit de Griezels, met de onwijs treffende tekeningen, weet het ontzettend goed te visualiseren: heb goede gedachten, wees aardig. De proporties van je gezicht zijn dan niet relevant, je zult stralen.

Roald Dahl on kindness | via The Curious One

Ik geloof hier hier zo sterk in. Dit is ware schoonheid. Neem nou onderstaande zeeolifant… Ik weet dat ik menselijke gedachtes projecteer op een ander wezen, maar die vriendelijke blik maakt haar toch beeldschoon?

TrashFashion zal vanaf nu niet in een beautyblog veranderen. Vanaf volgende week zal ik me toch weer op het kringloopthema storten. Maar ik wilde toch eenmalig mijn belangrijkste beautygeheim met jullie delen.

Lazen jullie vroeger ook graag boeken van Roald Dahl?

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Tjoe
  16 februari, 2018

  Hahahaha die ken ik nog. Wel heel lang geleden hoor. Hihihi heel leuk gedaan.?

  • Sabine
   18 februari, 2018

   Thanks Tjoe! X

 • Geertje
  19 februari, 2018

  Helemaal mee eens!
  Ik had het idee alleen niet zo 1 2 3 met Roald Dahl geassocieerd,
  Maar inderdaad, deze griezelplaatjes illustreren het perfect.

  Roald Dahl lees ik weer! Nu korte verhalen voor volwassenen, echt super. Boek ‘Kisses’ ligt hier nu naast me, en ik heb ook een ander gelezen, weet de titel even niet meer.

 • Anouk
  20 februari, 2018

  Superleuk artikeltje!!
  Gotta lova Roald Dahl en ook de Illustrator (is dat hier Quinten Blake?)