100%-Kringloop Keurmerk en Blog

Posted on 1 min. leestijd

Kringloop is geen beschermd begrip; iedereen kan een kringloopwinkel beginnen. 100%-Kringloop! is het keurmerk van kringloopwinkels die lid zijn van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Een kringloopwinkel moet een audit doorlopen waaruit moet blijken dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen om het keurmerk te krijgen. Dit garandeert dat de kringloopwinkel professioneel georganiseerd is en verantwoordelijk omgaat met mens en milieu.

In het kader van de Nationale Kringloopdag had de BKN mij gevraagd een blog voor op hun website te schrijven. Dat doe ik natuurlijk maar al te graag! Dus vandaag verwijs ik jullie graag naar mijn blog: Duurzaam én goedkoop: de gouden combinatie van 100%-Kringloop! (klik om de blog te lezen)

Ik wens jullie morgen allemaal een hele fijne Nationale Kringloopdag! Ik ga met m’n moeder de Ronde van RataPlan doen! Ik ben benieuwd!

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • Carmen
  6 oktober, 2018

  Wat een leuke blog! Ik herken je passie helemaal, ben zelf ook een fervent kringloopwinkel shopper, zowel voor mezelf als voor mijn zoons. Heb meteen twee shopvlogs van je gekeken en ik voel het enthousiasme dat je uitstraalt als je vertelt over een leuk kledingstuk voor 1,25.. zoo herkenbaar! Winkelen met kinderen in kringloopwinkels is trouwens ook top.

  • Sabine
   18 oktober, 2018

   Dankjewel Carmen! Altijd leuk om een medekringloopfan te treffen! :D

 • Geertje
  9 oktober, 2018

  Voor een trouwe lezeres was dat natuurlijk een herkenbaar stukje, maar wel weer heel leuk en goed gedaan. En wat een ontzettend stijlvolle, kleurrijke foto! Heel mooi.

  • Sabine
   18 oktober, 2018

   Dankjewel Geertje! :D

 • Petra
  14 oktober, 2018

  Sabine, wat een leuk artikel weer. Die fleurige outfit staat je prachtig!

  • Sabine
   18 oktober, 2018

   Merci Petra! ^^