What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Comments
 • Hermien - KouweKleren
  14 april, 2018

  Ik vind het zo heerlijk hoe jij helemaal stralend vertelt over je vondsten, ik herken deze vibe! En ik moest heel erg lachen om je holbewoner-interieurstylingverhaal. Ik houd niet eens zo van franjes, maar jouw tas vind ik heel leuk! En het kannetje voor dressing vind ik een tof idee.

  • Sabine
   14 april, 2018

   Dankjewel voor je leuke reactie, Hermien! :D

 • Geertje
  14 april, 2018

  Die kommetjes, die zou ik ook zo kunnen kopen!
  Ik ben trouwens pas voor het eerst sinds tijden weer naar de kringloop geweest: wat oude spelletjes, puzzels en keukenspullen weggebracht en wat kleren die ik niet meer gebruikte, en verder een heel leuk lekker zomertruitje gekocht. En zoals Hermien al zei, ook ik herken dat enthousiaste gevoel!

  • Sabine
   15 april, 2018

   Ja dat is zo gaaf!
   En ik vind het ook altijd een lekker gevoel als ik meer wegbreng dan weer koop. ^^

 • Ingrid
  15 april, 2018

  Een bescheiden haul dit keer maar wel erge leuke aankoopjes,!
  Afgelopen twee maanden veel en succesvol gekringloopt; rond Pasen met de schoonzussen de “Wieze winkeltjes route” gedaan. Een route langs allemaal kleine brocante/ vintage winkeltjes. Hier vooral servies op de kop getik. O.a. mooie geslepen borrelglaasjes.
  In het 2e hands kledingboetiekje in het dorp ( gevaarlijk!!!) een leuke lentetrui in roze tinten , een gave geborduurde denim handtas en overhemd voor manlief gescoord.
  Maar als absolute klapper een 2e hands zwart kostuum voor het eindexamen gala van oudste zoon bij elkaar gesprokkeld.

  • Sabine
   19 april, 2018

   Wauw dat klinkt helemaal top, Ingrid! En alvast veel plezier gewenst aan je zoon!

 • Mijntje
  15 april, 2018

  Ik vind het vooral leuk hoe enthousiast je vertelt over je nieuwe aanwinsten! Hoe je je bijvoorbeeld verheugd op de heerlijke toetjes, die je gaat serveren in die kommetjes (-: Ik kan ook zo blij zijn met “nieuwe” spulletjes.
  Onderhand hebben wij niet al teveel meer nodig. Maar bij Noppes in Nieuwegein hebben wij laatst een prachtige sidetable gevonden, die op de slaapkamer en op mijn blog staat.

  • Sabine
   19 april, 2018

   Dankjewel Mijntje! En echt top, die sidetable!