TRASH TALK: ‘Ik vind nooit wat bij kringloopwinkels’

Posted on 1 min. leestijd

Oei oei oei, een nogal streng filmpje van mijn kant dit keer…  Als mensen zeggen dat ze tweedehands kleding of spullen vies vinden vind ik dat eigenlijk vooral interessant en een beetje grappig, maar er is één soort opmerking waar ik me wel een beetje aan kan ergeren… De opmerking ‘Ik vind nooit wat bij kringloopwinkels.’ Daar gaat dit TRASH TALK filmpje over…

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Wat vinden jullie? Ben ik te streng?
Natuurlijk mag iedereen zelf weten of je naar kringloopwinkels wil gaan of niet. Ik denk alleen dat deze reactie mij tegen de borst stuit omdat ik het als een soort smoesje ervaar. Maar misschien zegt dat veel meer over mij dan over de persoon die dat zegt… :) Ik hoop in ieder geval dat ik mensen die denken dat kringloopwinkels hen niks te bieden hebben ze toch nog eens een kans willen geven. Want als je dan een keer een pareltje vindt is het gevoel zo leuk, dat gun ik iedereen!

Kijk ook mijn vorige video in de categorie TRASH TALK: Draag ik tweedehands ondergoed?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Lisa
  12 juni, 2018

  Ben het met je eens!

  Soms hebben mensen vooraf al verkeerde ideeën bij een kringloopwinkel waardoor ze het gelijk opgeven. Bijvoorbeeld (iets dat ik vaker hoor) dat alle kleding niet op maat hangt. En dan geven ze gelijk op.. why? Je kunt toch gewoon tussen de kleding kijken? Bovendien pas ik in kringloopwinkels heel vaak maten die oorspronkelijk misschien niet de juiste maat voor me zouden zijn. Soms valt het gewoon goed ondanks dat er een grotere of kleinere maat in staat.

  • Sabine
   17 juni, 2018

   Thanks Lisa! En wat leuk dat je dat zegt! Ik merk ook dat ik bij kringloopwinkels vaker kledingstukken pas die niet per se mijn eigen maat zijn. :)