Een sprintje voor Mary Poppins

door Posted on 1 min. leestijd
Herkennen jullie dit? Soms zie je bij een kringloopwinkel op een afstandje iets wat direct in de smaak valt. Maar er staan nog mogelijke kopers tussen jou en het object van je begeerte. Wat doe je? Met ellebogen werken? Nou liever niet. Je wilt niet als een haaibaai overkomen. Roepen: ”Afblijven, die zijn voor mij!” Nou nee, dat houdt alleen maar extra risico in dat er meer mensen aandacht krijgen voor krijgen. Een klein sprintje dan maar. Zo een die niet teveel opvalt en waarmee je nog zonder al te veel schaamte kan afrekenen.
Bij Kringloop Diemen zag ik deze schoenen. Ik vond ze dus van een afstandje meteen super en trok een zo elegant mogelijk sprintje. Maar dan komen nog de vragen: ”Is het wel je maat en vallen ze van dichtbij niet tegen?” Ik vond ze van dichtbij eigenlijk nog leuker en precies mijn maat. De prijs? €3,90. In de schoenen een label van Pisa Amsterdam, een gerenommeerde schoenenwinkel in de Van Baerlestraat.
Toen mijn oudste dochter ze zag zei die: “He mam, Mary Poppins schoenen gekocht?”. En ja, daar lijken ze misschien wel wat op. Ik vind ze dan niet gewoon super maar supercalifragilisticexpialidocious!