SHOOTD – Blue Christmas

Posted on 2 min. leestijd

Vrolijke feestdagen iedereen!

Zoals ik bij het Kerstmarkt-filmpje al had aangekondigd heb ik bij de kringloop weer een galajurk op de kop getikt. Ik wilde de complete outfit met de jurk aan jullie laten zien.
Eigenlijk is deze Second-Hand Outfit Of The Day niet officieel de outfit die ik vandaag draag, maar ik had hem anderhalve week geleden aan bij een kerstdiner met vrienden. De foto’s zijn bij m’n ouders thuis genomen toen we daar afgelopen week een heerlijk kerstdiner hadden. Naast de outfit wil ik ook wat foto’s van deze dinertjes delen, voor de kerstsfeer.

De prachtige tafel bij het kerstdiner in Tilburg.

Sinds we elkaar bij onze studie Wiskunde ontmoet hebben, heeft onze vriendengroep ieder jaar een kerstdiner gehouden. Dit doen we altijd bij de ouders van Hannah thuis in Tilburg. Zij en haar ouders kunnen fantastisch koken, de tafel wordt altijd prachtig gedekt en iedereen dost zich uit. Echt een feestelijke avond dus, elk jaar weer een hoogtepunt.

De blauwe jurk kocht ik bij Kringloopcentrum Baarn voor €16,50. Het nepbontkraagje kocht ik voor €8,00 bij Emmaus Bilthoven. De ketting heb ik van m’n zus gehad en de hanger had ik van m’n moeder geleend. Zij kocht hem voor €0,25 op een rommelmarkt.

Ook bij m’n ouders was de tafel prachtig gedekt!

 

 

Bonuspunten voor de scherpe opletter die de schoenen herkende uit het Schoenenmuseum!
Deze beauties komen ook van Kringloopcentrum Baarn en kostten €8,00.

Het hele huis was in kerstsfeer.

Op dit moment ben ik in Polen kerst aan het vieren bij de familie van m’n lieve vriend. Hierna gaan m’n vriend en ik ook nog een paar daagjes naar Bratislava en Wenen voordat we terug naar huis komen.

Dit vond ik het heerlijkste gerecht in Tilburg, een aubergine uit de oven met yoghurt-saus en granaatappelpitjes! Gelukkig heb ik het geluk om met Hannah in huis te wonen, dus inmiddels heeft ze het thuis nog een keer gemaakt. Mjam!

Alsof dat nog niet genoeg is gaan we in januari ook nog met m’n ouders, zussen, aanhang en wat vrienden en familie skiën in Winterberg! Ik heb dus een hele gezellige kerstvakantie!

L’uomo é quello che mangia; De mens is wat hij eet. In dit geval was ik dus een spinazie-asperge cappucino. Een heerlijk soepje!

Bedankt mama en Kuba voor het maken van de outfitfoto’s en papa en mama én Hannah’s ouders bedankt voor de fantastische diners!

Ik hoop dat jullie ook allemaal fijne feestdagen hebben met jullie dierbaren.

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 Comments
 • Joyce
  26 december, 2012

  ziet er heel sfeervol uit, gezellig! ik vind de jurk en de schoenen superleuk, staat je goed!

  • Sabine
   31 december, 2012

   Dankjewel Joyce! Het was inderdaad heel gezellig :) Hopelijk heb jij ook leuke dagen gehad!

 • Nina
  26 december, 2012

  Erg mooi!

  • Sabine
   31 december, 2012

   Thanks Nina!

 • Linda
  27 december, 2012

  Hele mooie outfit! Zo te zien heb je wel een leuke kerst gehad :) En die spinazie-asperge cappucino, klinkt wel erg apart (receptje?) :P

  • Sabine
   31 december, 2012

   Dankjewel! Een recept moet ik je helaas verschuldigd blijven, ik heb helaas niet zelf in de keuken gestaan. ;) Maar heerlijk was het wel!

 • arja
  27 december, 2012

  Super leuk! Mooie schoenen!
  En die boom ziet er ook gezellig uit!

  • Sabine
   31 december, 2012

   Dankjewel! Tof dat je de boom leuk vindt! Van jou komt dat voor mij als een extra groot compliment, omdat jij altijd van die prachtige interieur-dingen op je blog hebt staan!

 • Tessa
  28 december, 2012

  Leuk dat jij echt altijd weer een gave outfit weet te scoren, staat je erg goed die diepblauwe tint.

  • Sabine
   31 december, 2012

   Thanks Tessa! :D

 • bertine
  30 december, 2012

  super mooi! en die schoenen zijn echt geweldig!

  • Sabine
   31 december, 2012

   Dankjewel! Ik ben nog steeds heel blij met ze :)

 • Bo
  3 januari, 2013

  Ziet er heel mooi en sfeervol uit!

 • Peps
  9 januari, 2013

  Wow! Echt heel erg mooi, de fotos van het kerstdiner op Facebook zijn ook prachtig. Ik vind de blauwe jurk je heel mooi staan, maar de bonte kraag er niet echt bij passen – maar dat kan omdat ik niet echt fan ben van bont uberhaupt ;)

  Ik hoop dat je lekker uitgerust bent van je vakantie en weer klaar om aan de slag te gaan! Succes voor 2013 :)! Het word een spannende jaar Xxx

 • Farah
  11 januari, 2013

  Aaah dit vond ik een hele leuke post:) en wat ziet die aubergine er lekker uit! Ik zou nooit zelf op zo n idee komen, met granaatappelpitjes! ik heb jou nog geen gelukkig nieuwjaar gewenst, een beetje laat, maar bij deze alsnog! Keep up doing the good work babe!!!