TrashFashionista Saskia

Posted on 2 min. leestijd

Afgelopen zaterdag liep ik weer een heuse TrashFashionista tegen het lijf! Het was bij de ARM aan de Oudegracht dat Saskia’s Parijse polkadot rokje mijn aandacht trok.

Het is niet zo gek dat deze dame er zo goed uit weet te zien voor een prikkie. Ze heeft namelijk niet alleen journalistiek gestudeerd, maar ook geschiedenis, met een grote interesse in de modegeschiedenis. En ze heeft de modevakschool gedaan! Je zou dus kunnen zeggen dat ze ervoor gestudeerd heeft!
Naast TrashFashionista is de 29-jarige Saskia ook nog eens werkzaam als freelancer. Onlangs heeft ze MA-KE opgezet, een mode-atelier in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, voor meiden en vrouwen vanaf 13 jaar.

Lees verder om meer over deze Utrechtse TrashFashionista, haar tweedehands artikelen en MA-KE te weten te komen. 

Bij MA-KE worden door ervaren modeontwerpsters cursussen op verschillende niveaus gegeven. Je kunt er leren over mode en textiel. Hier komen vrouwen uit Kanaleneiland, maar ook uit andere delen van de stad, cursussen volgen of ze gaan aan de slag als gastvrouw, docent, assistent en meer.

 

Kijk eens op hun website, als je hier meer over wilt weten!

Saskia zou natuurlijk geen echte TrashFashionista zijn als ze niet iets tweedehands droeg op het moment dat ik haar ontmoette! Het fantastische rokje bleek een tweehands schat te zijn. Ze kocht hem voor €7,50 in modestad Parijs!

Ook het leuke tasje is een tweedehands topper! Het compleet lederen tasje is van Assima, maar ze kocht hem voor slechts €2,00 op de vrijmarkt, op Koninginnedag!

Ik vind Saskia een eervolle aanwinst aan onze groep van TrashFashionista’s!

Bedankt voor het lezen!

.

Doe jij al mee aan de VintageStore Giveaway? Laat er een leuke comment achter en maak kans op €20,00 shoptegoed bij VintageStore.nl!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 Comments
 • elma
  25 juli, 2012

  Super leuk rokje is dat! x

  • Sabine
   27 juli, 2012

   Ja ik viel ook meteen op het rokje! :D

 • Esther - Blosh Time
  25 juli, 2012

  Leuk rokje en tasje! Vind alleen die slippers niet bij de rest van de outfit passen.

 • Joyce
  25 juli, 2012

  dat rokje + jasje vind ik erg leuk! alleen niet zo’n fan van de slippers!

 • Vintage Rose
  25 juli, 2012

  Hele leuke outfit en een mooie vrouw! Ik zou er pumps bij gedragen hebben, maar dat is persoonlijk. En MA-KE lijkt me een leuk project!

  • Sabine
   27 juli, 2012

   Bedankt voor je leuke reactie! Ik vind het ook echt een mooi project!

 • Evey
  25 juli, 2012

  Behalve de sandalen vind ik het een leuke stijl voor weinig geld! Leuke post :-D

 • Bertine
  25 juli, 2012

  Wat een leuk rokje is dat!! Leuke outfit, alleen die slippers zijn niet helemaal van nu he;) Maar dat maakt het meisje niet minder leuk, en haar project is al helemaal leuk:)

  • Sabine
   27 juli, 2012

   Zo is het maar net! :D

 • LOVE the outfit!!! So cute!!! Also, funny things was, my recent post was about Vintage(in london) also, and I am doing a giveaway of a CHANEL short. The quality is great and the print is adorbale. Do check it out:)

  Cheers love

 • Eva
  30 juli, 2012

  Heel leuk rokje!