Een sprintje voor Mary Poppins

Posted on 1 min. leestijd
Vandaag is er weer een nieuw paar schoenen in het Schoenenmuseum verschenen! Dit keer met een begeleidend tekstje door m’n eigenste moeder!

Herkennen jullie dit? Soms zie je bij een kringloopwinkel op een afstandje iets wat direct in de smaak valt. Maar er staan nog mogelijke kopers tussen jou en het object van je begeerte. Wat doe je? Met ellebogen werken? Nou liever niet. Je wilt niet als een haaibaai overkomen. Roepen: ”Afblijven, die zijn voor mij!” Nou nee, dat houdt alleen maar extra risico in dat er meer mensen aandacht krijgen voor krijgen. Een klein sprintje dan maar. Zo een die niet teveel opvalt en waarmee je nog zonder al te veel schaamte kan afrekenen. 

Mary Poppins 2

Bij Kringloop Diemen zag ik deze schoenen. Ik vond ze dus van een afstandje meteen super en trok een zo elegant mogelijk sprintje. Maar dan komen nog de vragen: ”Is het wel je maat en vallen ze van dichtbij niet tegen?” Ik vond ze van dichtbij eigenlijk nog leuker en precies mijn maat. De prijs? €3,90. In de schoenen een label van Pisa Amsterdam, een gerenommeerde schoenenwinkel in de Van Baerlestraat.

MaryPoppins3

Toen mijn oudste dochter ze zag zei die: “He mam, Mary Poppins schoenen gekocht?”. En ja, daar lijkt het model misschien wel wat op. Ik vind ze dan niet gewoon super maar supercalifragilisticexpialidocious!

Mary Poppins

Heb jij vroeger ook de film Mary Poppins ontelbaar keren gekeken?

Bron foto schoenen Mary Poppins

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • Bertine
  16 juli, 2014

  wat een grappige schoenen! leuk voor in het schoenenmuseum, maar om echt te dragen..?

  • Sabine
   20 juli, 2014

   Thanks voor je reactie Bertine!

 • Vranken Françoise
  16 juli, 2014

  Weer leuke schoenen erbij. En draagt mevrouw je Moeder ze ook echt? Graag een foto van Mama’s geschoeide supercalifragilisticexpialidociousvoetjes please. Groetjes

  • Sabine
   20 juli, 2014

   Haha ik zal het haar vragen. :)

 • Nienke
  16 juli, 2014

  Geen geld zeg! Misschien kun je je voor the Look for Less eens als Mary Poppins uitdossen!

  • Sabine
   20 juli, 2014

   Haha dat is eigenlijk wel een grappig idee!