Filmpje: The Macklemore Challenge!

Posted on 1 min. leestijd

Allereerst natuurlijk een heel fijn 2014 iedereen! De jaarwisseling is altijd weer een mooi moment voor goede voornemens. Ik heb ze zelf ook: een baan vinden, meer sporten, meer buiten spelen, liever zijn en ga zo maar door. Maar ik wil nog één uitdaging aan al jullie goede voornemenslijstjes toevoegen, namelijk: het doen van de Macklemore Challenge!
Ik heb de Macklemore Challenge als volgt bedacht: Je gaat met twintig dollar (laten we voor het gemak zeggen: vijftien euro) naar een kringloopwinkel en koopt daarvan een complete outfit! Dit was mijn ervaring:

(Ik heb voor de zekerheid weer Nederlandse en Engelse ondertiteling toegevoegd, omdat de muziek in de winkel best hard stond.)

En? Durven jullie de uitdaging aan? Als je hem ook doet laat het me dan weten, dat zou ik heel tof vinden!

Out of the Closet steunt de wereldwijde strijd tegen HIV/Aids. Dit is de website van Out of the Closet in Amsterdam: outofthecloset.org/nl.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 Comments
 • Britt
  2 januari, 2014

  Superleuk filmpje! Je bent zo enthousiast, echt leuk om te zien. :-)

  • Sabine
   3 januari, 2014

   Bedankt Britt! :D

 • Lisa
  2 januari, 2014

  Hele leuke challenge! Geslaagde outfit trouwens, mooi. Ik heb ook zoiets gedaan:) Misschien doe ik deze challenge ook een keer.

  • Sabine
   3 januari, 2014

   Dankjewel Lisa! :)

 • Maxime
  3 januari, 2014

  Wat een super leuk idee! Echt heel gaaf!

  • Sabine
   4 januari, 2014

   Dankjewel Maxime!

 • Marlies
  4 januari, 2014

  Aah wat een tof idee, leuke naam er ook bij haha!
  Mooie outfit heb je bij elkaar gevonden, goede combi en mooie prijs :) Ben zelf een of twee keer bij de out of the closet in amsterdam geweest, vond het toen niet super, maar dat kan ook aan het moment hebben gelegen: bij andere kringloopwinkels vind ik ook de ene keer niets en de andere keer wel leuke dingen…
  & Maaike en ik hebben deze challenge zo ongeveer al gedaan: de $20 outfit challenge deden we afgelopen zomer :) deze lijkt er wel aardig op dus ik denk dat ik m niet meer ga doen (maaike gok ik ook niet), helaas! Maar wel een hele toffe challenge, als ik die andere nog niet had gedaan had ik waarschijnlijk met je meegedaan :)

  • Sabine
   5 januari, 2014

   Ha Marlies! Bedankt voor je comment!
   Ik ben nog niet bij Out of the Closet in Amsterdam geweest, maar ik ben erg benieuwd! Het kan inderdaad erg per keer verschillen bij kringloopwinkels. :)

 • Boerin22
  7 januari, 2014

  Leuke challenge! Ik heb zelf nog nooit zoiets gedaan, maar in mijn kast zijn genoeg kleren die als complete outfit niet meer dan €15 hebben gekost. Een Maison de Bonneterie jurk in zwart met oranje voor €5 met een paar echte leren zwarte vintage laarzen voor €8, om maar eens een voorbeeld te noemen.

  • Sabine
   7 januari, 2014

   Wauw dat klinkt goed! Je bent een echte trashfashionista! :D

 • Boerin22
  9 januari, 2014

  Zo zou ik mezelf niet zo gauw omschrijven, maar bedankt voor het compliment (de Emmaus Harzuilens is fan-tas-tisch!) :-)

  • Sabine
   9 januari, 2014

   Haha zeker waar! Ik moet daar echt weer eens heen trouwens!

 • Larissa
  24 april, 2014

  Wat een leuke video heb je ervan gemaakt!! De kringloop winkels in Amerika zijn ook echt een stuk leuker en goedkoper he! En je outfit was ook erg geslaagd voor een avondje uit!

  • Sabine
   15 juni, 2014

   Heel erg bedankt Larissa! :D