SHOOTD: Green Wedding

Posted on 2 min. leestijd

Onlangs had ik een bruiloft van een goede vriend van mij en ik wil jullie graag mijn Second-Hand Outfit Of That Day laten zien! Deze bruiloft had een ontzettend leuke dresscode, namelijk KLEURRIJK!
Ik had jullie in dit artikeltje (klik) al mijn tweedehands feestjurkjes laten zien, en de meest kleurrijke daarvan was overduidelijk de groene! Dat kwam heel goed uit, want stiekem had ik dit jurkje speciaal voor deze bruiloft gekocht. Hij kostte namelijk €13,00 en stiekem vind ik dat in al mijn gierigheid wat aan de dure kant. Maar ik vond hem zo mooi dat ik hem ook niet kon laten liggen. Toen bedacht ik me, als ik nu een gelegenheid weet om hem te dragen, dan mag ik hem kopen. En ik wist meteen: Dat wordt de bruiloft van Jorrit en Cécile!
En -zoals je op de eerste foto kunt zien- wat wilde het grappige lot, zonder dat we dit met elkaar hadden afgesproken hadden m’n vriendinnen en ik alledrie een groen jurkje aan! Stiekem voelden wij onszelf toen een beetje bruidsmeisjes.

GreenWedding2

Van mijn collega Lianne kreeg ik de tip om ook de originele merkjes van de kledingstukken te vermelden, zodat je een beetje een idee kan krijgen van hoe de kringloopprijzen zich verhouden tot de nieuwprijzen. Bedankt voor de tip Lianne! Mijn jurkje, dat ik voor €13,00 bij de Kringloper Naarden kocht, was oorspronkelijk van de H&M.
Helaas was van zowel de schoenen als het tasje het merkje niet meer leesbaar, dus die moet ik jullie verschuldigd blijven.

GreenWedding5

Ik vind het mooi dat het jurkje zo flowy is en de asymmetrische schouderband maakt het helemaal af!

GreenWedding3De oorbellen waren het enige niet-tweedehands aan m’n outfit. Ik kocht ze bij I am. Het bleek trouwens nog verrassend moeilijk om groene oorbellen te vinden!

GreenWedding4

M’n andere accessoire, het gouden enveloptasje, was wel weer een kringloopvondst. Hij kwam voor €2,50 uit een kringloopwinkel in Frankrijk.

GreenWedding6

Aan m’n voeten droeg ik m’n beige hakken, die ik in het echt heel mooi vind, maar die niet heel fotogeniek blijken. Ach ja, het feit blijft dat het m’n meest elegante hakken zijn waar ik nog wel een hele dag op kan lopen en dansen zonder pijnlijke voeten te krijgen, en dat is ook wat waard! Deze schoenen had m’n moeder voor me bij een kringloopwinkel gekocht.

GreenWedding7

Dit was dus mijn groene bruiloftsoutfit. Een verrassend comfortabele, maar toch ook nette én vrolijke look! (Al zeg ik het dan zelf in al mijn bescheidenheid.)

De bruiloft was echt prachtig. Ik heb er van begin tot eind van genoten. Wat een mooie dag! Het begin van een fantastisch huwelijk!

GreenWedding1

Wat draag jij graag op een bruiloft?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Comments
 • Bertine
  24 september, 2014

  wat een mooie jurk! Staat je super!! ik vind 13 euro echt goedkoop, hij ziet eruit alsof hij 80 euro was!! grappig dat jullie alle 3 in het groen waren, normaal is groen een kleur die je juist niet vaak ziet!

  • Sabine
   28 september, 2014

   Heel leuk om te horen Bertine! :D En inderdaad, groen is niet echt een veelvoorkomende jurkenkleur!

 • MichelleH
  25 september, 2014

  Prachtige kleur groen! Accessoires ook mooi uitgezocht (mooie clutch en oorbellen) en je haar zit ook leuk!

  Ik had nog wel een paar (persoonlijke) vraagjes, als je het niet erg vindt:
  Laat je je wenkbrauwen doen, of doe je ze zelf? Of zijn ze van nature die vorm? Ik vind ze namelijk heel mooi eruitzien. Verzorgd, maar zonder te overdrijven. :)

  En tweede vraagje, heb je misschien suggesties voor een goede strapless bh? Ik ben serieus al jaren op zoek naar een die goed blijft zitten (dus niet telkens omhoog te hoeven hijsen), zonder je tegelijkertijd te verstikken en het liefst ook niet meteen een rib uit je lijf kost (mag wel, maar dan moet ie ook de ultieme bh zijn :P). Ik heb het ook wel eens eerder aan Serena van BeautyLab gevraagd, maar ook zij heeft nog geen holy grail strapless gevonden helaas… :S

  • Sabine
   28 september, 2014

   Heel hartelijk dank Michelle! :D

   Ik doe eigenlijk niet echt veel aan m’n wenkbrauwen. :P Ik heb het geluk van mezelf redelijk volle wenkbrauwen te hebben, dus ik hoef niet met wenkbrauwpoeder o.i.d. aan de slag. Ik haal alleen af en toe aan de onderkant wat verdwaalde haartjes weg met een pincet, maar dat doe ik dus inderdaad zelf.

   Qua strapless bh heb ik helaas ook geen heel sterk advies. Ik heb ook geen officiële strapless bh. Wat ik altijd doe als ik geen zichtbare bandjes wil hebben is een bh met verwisselbare bandjes dragen en de bandjes er gewoon vanaf halen. Dat heb ik nu dus ook gedaan. Het is een hele simpele oplossing, maar ik betwijfel of het een holy grail is… ;)

   Nogmaals bedankt voor je leuke reactie!

   • MichelleH
    30 september, 2014

    Bedankt voor het beantwoorden van de vragen, Sabine! :)

 • beautybloglaura
  28 september, 2014

  Super leuke outfit! en kei mooie foto’s xx

  • Sabine
   30 september, 2014

   Hartelijk dank Laura! De foto’s heb ik te danken aan m’n fantastische vriend Jacob!