The Look For Less: Koningin Máxima #3

Posted on 2 min. leestijd

Vandaag de derde outfit in de TLFL: Koningin Máxima-reeks. Van de outfits die voor deze reeks nagemaakt zijn vind ik dit de leukste.

TLFLmax3

Deze outfit droeg onze koningin tijdens Koninginnedag 2008. Ik vind de kleur haar absoluut prachtig staan! Het risico van een all-pink outfit is natuurlijk dat je er al gauw uitziet als Barbie, maar Máxima maakt het tot een hele royale kleur. Lees verder om te kijken bij welke kringloopwinkels mijn kledingstukken vandaan komen en hoeveel deze outfit gekost heeft en voor meer foto’s.

In totaal heeft deze kringloopoutfit slechts €22,90 gekost! Het jurkje had m’n moeder ooit gekocht bij Rataplan Diemen voor €2,90. Ze vond het een heel grappig jurkje maar wist eigenlijk niet wat ze ermee moest. Tot ze deze outfit van Máxima zag! De roze bolero had ik ooit gekocht voor €8,00 bij de Emmaus in het centrum van Utrecht. Deze was ook al te zien in deze outfit. De schoenen kostten €7,00 bij Emmaus Bilthoven.

TLFLmax3.2Dan waren er natuurlijk ook nog de accessoires! De oorbellen kostten €0,50 bij Emmaus Bilthoven, evenals de armband. De clutch had ik ooit een keer cadeau gehad van m’n zus. Het hoedje heeft m’n moeder in elkaar geknutseld door stof geknipt uit een roze vestje over een pillbox hoedje te fabriceren. Het roze vestje kocht ze voor €2,00 bij Kringloopcentrum Baarn en het pillbox hoedje eronder kocht ze voor €2,00 bij Emmaus Bilthoven.
Door het hoedje dachten veel mensen bij de preview dat ik The Look For Less: Jackie Kennedy zou gaan doen. Slechts één iemand herkende Máxima er al in. Ik kan me dat heel goed voorstellen, omdat Jackie Kennedy een pillbox-drager pur sang was! Ik heb eerder wel eens TLFL: Jackie Kennedy (klik hier om die te zien) gedaan en daar zat ook een outfit met een pillbox bij:

Jackie-KennedyTLFLMaxima3.3

Ik ben heel benieuwd wat Máxima vandaag zal dragen! Bedankt mam voor de styling en het maken van de foto’s! En jullie bedankt voor het lezen! En natuurlijk….

Een hele fijne Koningsdag!

 

Bronnen foto’s Máxima: 1, 2

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Comments
 • Linda
  26 april, 2014

  Haha zat ik er toch helemaal naast :”) Geslaagde look weer!

  • Sabine
   27 april, 2014

   Haha maar helemaal geen slechte gok! :)

 • Bertine
  26 april, 2014

  je bent echt geniaal! wat een leuk jurkje is dat jurkje van je moeder, staat jou ook echt super!

  • Sabine
   27 april, 2014

   Ah hartstikke leuke reactie weer Bertine! Dankjewel!

 • Britt
  27 april, 2014

  Het roze staat jou ook heel erg goed! Leuke serie foto’s weer. :-)

  • Sabine
   27 april, 2014

   Hartelijk dank Britt! :)

 • Stephanie
  14 mei, 2014

  Zo leuk! Lijkt echt precies! Top en superleuk deze reeks :D

 • Rosie
  24 juli, 2014

  Wat ontzettend knap gedaan :D wauw!!