Download de Kringloop App!

Posted on 2 min. leestijd

Jongens, belangrijk nieuws! Inmiddels is de Kringloop App live voor iOS en Android!

Met de Kringloopwinkel App heb je altijd een overzicht bij de hand van kringloopwinkels in heel Nederland en de relevante informatie zoals contactgegevens, openingstijden en foto’s.

Natuurlijk heb ik de app zelf ook gedownload en ik wil jullie vandaag vertellen welke features de app heeft en wat ik ervan vind.

Als je de app opent krijg je meteen een lijstje met de plaatsen met kringloopwinkels waar je op dat moment het dichtsbij bent en hoeveel kringloopwinkels die plaats bevat, met bij iedere plaats de afstand. (Zie links op onderstaande afbeelding.) Als je dan op een plaats klikt krijg je het lijstje met de kringloopwinkels, ook op volgorde van afstand. Onder het lijstje met de plaatsen zie je het lijstje met de dichtsbijzijnde kringloopwinkels. (Zie rechts op onderstaande afbeelding.)

Als je vervolgens op een winkel krijgt krijg je meer informatie als het adres en de openingstijden. Bovendien kan je daar ook beoordelingen van de winkel achterlaten en lezen!

dichtbij

Wat ik ook heel handig vind aan de overzichten met winkels is dat je meteen kunt zien of de winkel geopend is of niet! Hij lijkt me dus ook heel erg handig als je ergens bent waar je nog niet heel bekend bent en wel zin hebt om te kringloopwinkelen, dan weet je meteen of er een winkel in de buurt is en of die open is. Ideaal!

Ook een leuke feature is de kaart die je kan openen, waarbij je ook heel handig kan zien welke kringloopwinkels bij jou in de buurt liggen.

kaart

Bovendien vind ik het tof dat je ook reviews van de winkel kunt achterlaten. Zo kunnen we als kringlopers samen onze ervaringen delen!

review

Kortom, ik ben erg enthousiast over de app! Een echte aanrader voor iedere TrashFashionista!

Wil jij de app ook downloaden? Hieronder staan de links naar de app downloads:

Download de iOS app: http://apple.co/1PeKFWr
Download de Android app: https://goo.gl/JxW2HB

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.