The Look For Less: Michelle Obama #2

Posted on 2 min. leestijd

Hoera! Het is vandaag tijd voor de eerste Look For Less van 2015, de categorie waarin we looks van celebrities namaken met kringloopkleding. Zo zie je maar dat je er ook met tweedehands kleding als een echte A-lister bij kunt lopen!

Een aantal maanden terug konden jullie al de prachtige Eugenie al bewonderen in TLFL: Michelle Obama #1. Vandaag laten we deel 2 zien! We hebben nog drie outfits van Michelle Obama nagemaakt met kringloopkleding: de outfit van haar officiële portret, een kekke groene outfit en een prachtige witte jurk.

Outfit 1: Statieportret
Totale Look For Less: €13,00

De eerste outfit is de bekende outfit van het statieportret van Michelle Obama. Een eenvoudige, klassieke look met een zwart jurkje en een parelketting, maar die zowel Michelle als Eugenie met veel verve weet te dragen.

Michelle Obama 2.0

Zwarte jurk, £7.50 (±€10,00) Charity shop Engeland – Parelketting, €3,00, Kringloopcentrum Eemnes

statieportret

 Outfit 2: Inauguratie
Totale Look For Less: €23,40

Deze outfit droeg Michelle bij de eerste inauguratie van haar man Barack. Een heel bijzonder moment natuurlijk, en ik vind het leuk om te zien hoe Michelle voor een verrassend kleurtje gekozen heeft. Toevallig had mijn moeder thuis nog een groen setje liggen wat er aardig voor door kon gaan en wat ze zelf ooit bij een kringloopwinkel op de kop getikt had.

Michelle Obama 2.2

Jas-jurk setje, £10.00 (±€13,40) Charity shop Engeland – Groen hemdje (doorgeknipt), €1,00, Kringloop Rataplan Diemen – Strik (van shirt geknipt), €1,00, Kringloop Rataplan Diemen – Handschoenen, €4,00, Marktplaats – Schoenen, €4,00, Emmaus Rome

groenpakje

 

Outfit 3: State Dinner at the White House
Totale Look For Less: €45,25

Deze  laatste outfit droeg Michelle bij de State Dinner met Angela Merkel van Duitsland bij het Witte Huis in 2011. Voor Eugenie hadden we bij Kringloop Bunschoten-Spakenburg een prachtige bruidsjurk voor €35,00 gekocht. Wat een plaatje! Als je niet beter zou weten zou je zo kunnen denken dat deze foto’s genomen zijn op Barack’s bruiloft, met Angela Merkel als Eugenies getuige!

Michelle Obama 2.3

Trouwjurk, €35,00, Kringloop Bunschoten-Spakenburg – Armbanden (2 stuks), €1,50 + €1,75, Kringloopcentrum Eemnes – Schoenen, €7,00, de Kringloper Naarden

Michelle Obama 2.5

Tijdens mijn research voor dit artikeltje kwam ik toevallig zelfs de menukaart van dit evenement tegen. Totaal niet relevant verder, maar ik vind het best geinig  om eens te zien wat er nou bij zo’n gelegenheid geserveerd wordt.

Michelle Obama 2.4

Hartelijk dank aan Eugenie dat ze de look van Michelle Obama na wilde doen. We hebben een hele leuke dag gehad en zijn heel blij met het resultaat!

Welke look vinden jullie het leukst? En vond je dit artikeltje leuk, klik dan vooral op het hartje bovenaan het artikeltje of laat een reactie achter. Daar worden we altijd heel blij van! :)

Bronnen foto’s: 1, 2, 3, 4, 5

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Comments
 • Hannah
  28 januari, 2015

  Hee Bien,

  Leuke foto’s weer, vooral een erg mooie witte jurk:)
  En wat grappig om een keer de menukaart van het Witte Huis te lezen!

  • Sabine
   1 februari, 2015

   Thanks Han! Ik dacht ook echt aan jou toen ik die menukaart erbij linkte! :D

 • olga
  28 januari, 2015

  Leuke foto’s weer. Fantastisch om te zien hoe jullie Michelle gewoon in de foto’s past

  • Sabine
   1 februari, 2015

   Haha dankje Olga! :D

 • Jacob
  29 januari, 2015

  Mooie foto’s en bewerkingen!

  • Sabine
   1 februari, 2015

   Heel erg bedankt Kuba <3

 • Nienke
  31 januari, 2015

  Leuke foto’s! Ik vind die met het zwarte jurkje het leukst, daar staat Eugenie erg koninklijk op!

  • Sabine
   1 februari, 2015

   Thanks Lord!

 • Haha wat leuk gedaan zeg! Erg origineel!

  • Sabine
   4 februari, 2015

   Dankjewel Stephanie! :)