Samenwerking Kringloop App + De nadelen van kringloopwinkels…

Posted on 1 min. leestijd

Ik ben een hele leuke samenwerking aangegaan met de Kringloop App! In deze app staan alle kringloopwinkels van Nederland en kan je altijd makkelijk op zoek gaan naar kringloopwinkels bij jou in de buurt. Voor iPhone is de app al beschikbaar in de AppStore, en voor Android is hij nog in de bètatestfase en zal binnenkort beschikbaar worden.
Voortaan zal ik eens in de twee maanden een artikeltje in de Kringloop App. Het artikeltje verschijnt dan ook op de website van de Kringloop App en hier op m’n blog zal ik dan de link naar het artikeltje delen. Je hoeft de App dus niet te installeren om het artikeltje te kunnen lezen, maar het is een gratis en leuke app, dus het kan zeker geen kwaad. :)

Vandaag is het voor het eerst dat ik een artikeltje op site van de Kringloop App plaats. Ik heb een artikeltje geschreven over de nadelen van kringloopwinkels, over hoe ik ermee om heb leren gaan en wat juist hun voordelen zijn! Want zoals de wijze Johan Cruijff zei: Elk nadeel heb z’n voordeel. Ik heb ontdekt dat dat ook voor kringloopwinkels geldt.

voorennadelen

Klik op onderstaande link om naar het artikeltje te gaan:

De 3 nadelen (maar toch ook voordelen) van kringloopwinkels…

Wat vind jij het grootste nadeel van kringloopwinkels? En herken jij ook de voordelen van de nadelen?

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Mbuti
  20 september, 2015

  Laat je het ons weten als die voor Android beschikbaar is? Ik wil hem graag op mijn smartphone hebben, deze app.

  • Sabine
   24 september, 2015

   Yes, ik houd jullie op de hoogte! :)