SHOOTD: Romantische kerst

Posted on 2 min. leestijd

Merry Christmas everybody! Vandaag laat ik jullie in deze Second Hand Outfit Of The Day mijn kerstoutfit van dit jaar zien. Ik ben de afgelopen dagen in een romantische bui en wat past er beter bij een romantische bui dan een kanten jurkje? Vorige week liet ik dit jurkje zien in mijn filmpje met kerstaankopen bij Kringloopcentrum Baarn. Dit jurkje kostte €6,50.

shootdromantischekerst4

De reden dat ik de afgelopen dagen in zo’n romantische bui ben is omdat ik in m’n hoofd erg bezig ben met het feit dat Jacob en ik volgend jaar gaan trouwen. Dit is dus de laatste kerst waarin we nog verkering hebben/verloofd zijn. Ik vind dat heel erg leuk en spannend. Gisteren hebben Jacob en ik dan ook een heel romantisch uitje gehad: we hebben onze trouwringen besteld bij een smid! Ik had helemaal vlinders in m’n buik toen we weer naar buiten liepen; het wordt nu allemaal steeds concreter: Jacob en ik gaan echt trouwen! :D

Om m’n kerstoutfit ook wat extra schwung te geven draag ik er m’n go-to ketting bij, die jullie al redelijk vaak hebben kunnen zien langskomen op m’n blog. Ik kocht hem voor €3,00 bij de Emmaus in het centrum van Utrecht.

shootdromantischekerst5

M’n panty en schoenen zijn helaas niet nieuw. De panty is van Esprit en kocht ik bij de V&D. De schoenen zijn van TOMS! Al eerder schreef ik een artikeltje over het mooie merk TOMS. Voor elk paar TOMS schoenen dat verkocht wordt gaat er een paar schoenen naar een kind in nood. Daarnaast worden de schoenen ook nog eens lokaal en fair trade geproduceerd en zijn ze gemaakt van duurzame materialen. Als dat niet in the spirit of Christmas is! En ze zitten ook nog eens heerlijk!

shootdromantischekerst2

Bedankt voor het lezen en Kuba, bedankt voor het maken van de foto’s! Ik wens jullie allen ook hele fijne feestdagen toe. Hebben jullie nog iets speciaals aan vandaag?

Hele fijne feestdagen allemaal!

shootdromantischekerst3

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 Comments
 • Inge
  26 december, 2015

  een hele leuke kerst outfit Sabine! En heel mooie schoenen!! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! Liefs Inge

  • Sabine
   29 december, 2015

   Dankjewel Inge! Jullie ook alvast een heel gelukkig nieuwjaar!

 • Bertine
  26 december, 2015

  heel mooi jurkje! ik zou zelf de ketting verruilen voor een paar mega blingbling oorhangers;)

  • Sabine
   29 december, 2015

   Thanks Bertine! Goeie tip!

 • Eva
  27 december, 2015

  Wat een prachtig jurkje! Staat je echt beeldig

  • Sabine
   29 december, 2015

   Dankjewel Eva! :D

 • Jacoba
  8 januari, 2016

  Ha Sabine, minn meest krinhloperige jurkhad ik aan, niet met kerst maar op mijn verjaardag. Dat zat zo: op de middelbare school had ik een vriendin, Robijn, die ik na letterlijk 20 jaar weer terugvond via internet. Mijn ouders verhuisden indertijd en na de derde klas zagen we elkaar niet meer. Zij was hip en speelde later in bandjes en daar hoorden hippe jurken bij. In de jaren 80 vond ze een heel mooie hippe in de kringloop, een zwarte ’70’s jurk. Het werd haar allerfavorietste kledingstuk ooit. Maar ze groeide er uit met de jaren. Ze kon hem niet wegdoen en hij lag jaren in de kast. Op mijn laatste verjaardag bracht ze hem mee. Hij zit me als gegoten. En is nu nog veel super coolere “vintage” dan toen!

  • Sabine
   12 januari, 2016

   Hey Jacoba! Bedankt voor je leuke reactie! Dat vind ik het allermooiste aan tweedehands kleding: als ze een verhaal hebben!