Paasoutfit 2016

Posted on 3 min. leestijd

Jongens, wat was het weer heerlijk zo’n lang paasweekend. En de week erna duurt dan ook zo kort waardoor het nu alweer vrijdag is! Ik heb een heel fijn weekend gehad, vol met leuke activiteiten.

Op Goede Vrijdag was het bank holiday, waardoor Jacob en ik allebei vrij waren (we zijn een bankstel, maar werken niet bij dezelfde bank.) Echter, de meeste winkels waren wel open met Goede Vrijdag, waaronder drukkerijen! En Jacob en ik zijn daarom naar een klein drukkerijtje vlak bij ons huis geweest om een proefdruk voor onze bruiloftsuitnodigingen te laten maken. Het resultaat was mooi, maar toen we hem in onze handen hadden zagen we toch nog een paar kleine foutjes die we nog even wilden aanpassen. Daarna hebben we onze definitieve versie naar die drukker opgestuurd en deze week hebben we ze opgehaald. Ik ben er echt superblij mee! Als jullie het leuk vinden kan ik ze na de bruiloft wel op m’n blog laten zien.

Op zaterdag hebben we ook iets leuks gedaan in het kader van bruiloftsvoorbereidingen. We hebben een tijdje terug onze vriendin Hannah, die ontzettend goed kan koken en bakken, gevraagd om taarten te maken voor onze bruiloft. Gelukkig wilde ze dat wel, dus wij zijn helemaal in onze nopjes! Ze had op Pinterest wat leuks gevonden over hoe we die taarten zouden kunnen neerzetten en daarvoor zijn we zaterdag met z’n drieën wezen kringlopen. Superleuk! Hier zal na de bruiloft waarschijnlijk nog wel een aparte post over komen, want ik denk dat het resultaat erg tof gaat zijn, maar ik wil er nu nog niet teveel over verklappen. ^^

Op zondag hebben we Pasen gevierd bij mijn ouders thuis. Vandaag wil ik de outfit laten zien die ik aanhad. Ik had namelijk een nieuw jurkje aan dat ik onlangs bij de Emmaus in het centrum van Utrecht gekocht heb voor €5,00. Daarbij droeg ik schoenen die ik voor €6,50 bij de Kringloper Almere gekocht heb.

Paasoutfit1

Het jurkje is van het merk Typical Jill (een merk dat ik zelf nog niet kende). Het heeft een heel nonchalant model, vooral omdat hij zo wijd is. Maar de laatste tijd houd ik erg van wijde kleding. Het zit gewoon heel comfortabel en ondanks dat het model nonchalant is vind ik het toch ook wel elegant staan.

Ik vind het wel geinig om te merken hoe m’n kledingstijl de afgelopen jaren veranderd is. Het gaat wel geleidelijk, waardoor het me meestal niet opvalt, maar als ik dan weer foto’s terugkijk van voorgaande jaren dan merk ik dat m’n kledingstijl echt veel, veel simpeler en rustiger geworden is. Ook draag ik veel vaker jurkjes en rokjes, terwijl ik dat op de middelbare school en zelfs tijden m’n studie vrijwel nooit droeg. Ter illustratie, hieronder mijn paasoutfits uit 2012 en 2013, waarover ik destijds ook outfitposts op TrashFashion gemaakt had:

OOTD22012 (klik hier voor de volledige outfitpost)

paasoutfit2013 (klik hier voor de volledige outfitpost)

Nu moet ik gewoon gniffelen als ik die outfits terugzie. Ik ben benieuwd of ik over een paar jaar op dezelfde manier terugkijk naar de outfit van dit jaar. Hoewel ik het me niet kan voorstellen zou ik het ook niet erg vinden als het wel zo is. Ik vind het eigenlijk wel leuk om op deze manier te merken dat je toch verandert gedurende je leven.

Paasoutfit2

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Comments
 • Christine
  2 april, 2016

  Het jurkje staat je prachtig, Sabine! En ik ben benieuwd naar jullie uitnodigingen, ik weet nog hoeveel tijd daarin ging zitten.. En dan de setting voor de bruidstaart: je maakt me echt nieuwsgierig! Het is al bijna zover ????☺ Succes nog even dus!! En geniet van de laatste loodjes..

  • Sabine
   3 april, 2016

   Dankjewel Christine! :)

 • Bertine
  2 april, 2016

  ik vind je jurkje geweldig! staat je goed en lijkt me heerlijk zitten!

  • Sabine
   3 april, 2016

   Thanks Bertine! Hij zit inderdaad heel lekker. :)

 • http://www./
  30 december, 2016

  earlier, this should only be an interim measure. And courts should also direct the immediate appointment of examiners so that the general framework and scheme of the Act is brought back into play.